Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Pērkumam uzvara

Golferiem pretendējot uz "Carlsberg Open" balvām, uzvaru spēcīgākajā kungu handikapa grupā sestdien izcīnīja Aigars Pērkums. "Ozo Golf Club" laukumā nospēlējis ar +6 virs PAR, Pērkums par diviem sitieniem un diviem stableford punktiem apsteidza otrās vietas ieguvēju Gati Birkavu.

Laukumā Pērkums un Birkavs devās kā identisku handikapu īpašnieki (eHCP 7,7), tādēļ vienādu rezultātu gadījumā būtu jāvērtē, kurš labākus rezultātus sasniedzis pēdējās bedrītēs, taču tik tālu nenonāca. Pērkumam 78 sitieni nodrošināja 39 punktus, savukārt Birkavs ar 37 punktiem par viena punkta tiesu apsteidza trešās vietas ieguvēju Andri Zvanu.

Kungiem otrajā HCP grupā vislabāk punkti krājās Laurim Ozoliņam, bet dāmām nepārspēta palika Ingemāra Jansone, kam labāks handikaps nodrošināja pārsvaru pār Kristīni Krūmiņu. Abas līderes savāca pa 38 punktiem. Trešā ar 37 punktiem bija Inese Bērs.

Izlozē, kurā uz sponsora balvām pretendēja spēlētāji, kam 12.bedrīti izdevās izspēlēt ar PAR vai bērdiju, bija maza Mārtiņdiena ar pilnajām lozēm Šternbergam un Pukšem, kā arī Arvīdam Pīlādzim.

Savukārt "Saliena Open" dalībnieki sestdien tika līdz sacensību pusceļam. Sitienu spēlē līderi ir Roberts Eihmanis (74) un Indra Eniņa (85), bet HCP neto vērtējumā atsevišķās ieskaites grupās līderpozīcijas ieguva Aigars Griņjo, kurš pēdējās četrās bedrītēs savāca trīs bērdijus, Indra Eniņa, Elvijs Šalājevs un Dagnija Būmane. Sacensības noslēgsies vēl pēc 18 bedrīšu izspēles svētdien.

Pēdējās izmaiņas , 21.07.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē