Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Izmaiņas "Viesturu" kalendārā

Vairākas izmaiņas un precizējumi ieviesti "Viesturu" sezonas kalendārā, kur tuvākais turnīrs būs svētdien "Signum Open". Taču vēlāk vasaras gaitā un rudens pusē ir nākuši klāt vairāki jauni turnīri, bet dažām citām sacensībām pamainījies formāts.

Jau 22.jūlijā, kā arī 11.augustā, notiks nebijis pāru turnīrs – ģimenes cīnīsies savā starpā, bet tie spēlētāji, kuri ģimenē ir vientuļie golferi vai „trešie” numuri, var atrast sev „jaukto” pārinieku vai pārinieci.

Savukārt 25.jūlijā – piecas dienas pirms Latvijas junioru čempionāta, "Viesturi" rīko atklāto čempionātu jauniešiem, lai jaunie golferi, kuri ne visai labi pārzina "Viesturu" laukumu, varētu labāk piešauties. Ar tādu pašu nolūku, tikai citai mērķauditorijai, 5.augustā tiks rīkots "Viesturu" senioru čempionāts.

Sākot ar 28.jūlijā paredzēto Edžus un Zaļo kausu "Viesturos" sāk jaunu tradīciju – parasto divu vai trīs HCP grupu vietā būs piecas grupas, tostarp dāmām un kungiem atsevišķa grupa ar HCP 37-54.

Savukārt, sākot ar 25.augustu, golferiem, jeb, pareizāk sakot, golferēm, kurām sestdienas priekšpusdiena vajadzīga mājas darbiem, pēcpusdienā  varēs piedalīties deviņu līdz 18 bedrīšu turnīrā.

Viens no galveniem "Viesturu" turnīriem rudens pusē būs 2.septembrī paredzētā "Davis Golf Style Academy" kausa izcīņa ar savu jauno lielo sponsoru. Gandrīz visiem turnīriem "Viesturos" laukuma un kluba sponsori cenšas sagādāt savas pārsteigumu balvas.

Visas jaunieviestās izmaiņas var aplūkot arī golfs.lv 'Turnīru' sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 11.07.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē