Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Igaunijā spēks komandā

Kā Nāciju kausa ieguvējas no Sāremā mājup devās Igaunijas amatieru "Open" startējušās Latvijas sieviešu golfa līderes. Individuālajā ieskaitē Māra Puisīte finišēja otrajā vietā, bet Krista Puisīte skarbu laikapstākļu ietekmētajā turnīrā sasniedza dalītu trešo labāko rezultātu.

Dāmu cīņās viss izšķīrās pāris pēdējās bedrītēs - Mārai divi bugiji, Leena Makkonen iegūst divus PAR, un somiete par viena sitiena tiesu kļuvusi par čempioni. Māra divu raundu summā nospēlēja ar +9 virs PAR, savukārt trešo vietu, pateicoties labākam rezultātam pēdējā raundā, piešķīra igaunietei Merlin Palm, lai gan summā viņa nospēlēja tāpat kā Krista (+11).

Nāciju kausa ieskaitē māsas Puisītes ar vienā raundā spēlējušās Lindas Dobeles palīdzību bija labākās ar +30, un par diviem sitieniem apsteidza Somijas I komandu. Sacensību pēdējā dienā Mārai un Kristai attiecīgi 75 un 74 sitienu rezultāts. Anna Diāna Švanka ar +25 virs PAR dalīja 11.vietu.

Kungu konkurencē līdz TOP 10 svētdien izdevās aizsniegties Robertam Eihmanim - pēdējā raunda +6 virs PAR ļāva summā ar +19 dalīt 7.vietu. Vilis Krištopans dalīja 19.vietu (+26), dalītā 27.vietā finišēja Gustavs Fricis Jankavs (+29), bet Rūdolfs Ķelle dalīja 31.vietu (+31). Divu somu pārspēlē pēc divos raundos iespētā +9 virs PAR par čempionu kļuva Teemu Toivonen.

Jau vēstīts, ka sestdien turnīra otro kārtu atcēla lietus pārplūdinātā laukuma dēļ. Lai gan svētdien sacensības turpinājās, ūdens nedarbu pēdas laukumā bijušas itin jūtamas un pamanāmas.

Igaunijas amatieru "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 09.07.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē