Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Izšķirošās dienas gaidās

LMT Latvijas amatieru čempionāta otrā kārta vēlreiz atgādināja, ka lielos turnīros ar vienu veiksmīgu dienu ir par maz, un augstāk rezultātu tabulā neizbēgami pakāpsies spēlētāji ar stabilāku spēli. Kungiem vadībā nostiprinājās Roberts Eihmanis, bet dāmām no pilnīgi vienādām pozīcijām pēdējo raundu sāks Krista un Māra Puisītes.

Pirms atlikušajām 18 bedrītēm Eihmanis par septiņiem sitieniem apsteidz tuvāko konkurentu Vili Krištopanu, bet vēl par diviem sitieniem tālāk ir Kārlis Broders. Līderu flaita tuvākie konkurenti būs Roberts Vanags, Gustavs Fricis Jankavs un sestdienas vārdadienas gaviļnieks Tālivaldis Pētersons.

Iespējams, līdera pārsvars varētu būt pietiekams uzvarai, taču favorītus svētdien gaida vēl viens izaicinājums pacīnīties par čempiona rezultātu, kas nebūtu pēdējos septiņos gados pieticīgākais. Pirms diviem gadiem Broderam pietika ar +12 virs PAR, lai kļūtu par Latvijas amatieru čempionu, bet nākamais lielākais uzvarētāja rezultāts ir Mikus Gavara +17 jau visai tālajā 2005.gadā.

Eihmanis savu potenciālu sestdien apliecināja pēdējās deviņās bedrītēs, kuras izspēlēja ar -2 zem PAR, bet raunda summā 75 sitieni jeb +3, savukārt divās dienās iekrāti +10 virs PAR. 

Klasiski spraiga spēkošanās par uzvaru būs dāmu konkurencē, kur Krista un Māra dienu sāks ar divos iepriekšējos raundos iekrāto +4 virs PAR. Krista tāpat kā dienu iepriekš nospēlēja ar +2, savukārt Māra ar +6 ļāva izkust dienu iepriekš iegūtajam pārsvaram.

Galvenie pretendenti uz godalgotajām vietām svētdien "Ozo Golf Club" laukumā dosies pēc plkst. 11.

Pēdējās izmaiņas , 30.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē