Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Golfa Līgo Reiņa trasē

Pirmo reizi "Reiņa trasē" aizvadīts Līgo golfa turnīrs, spēlētājiem sacenšoties pāru spēlē, kā arī ielīgojot Saulgriežus. Turnīrs bija ieturēts tautiskos motīvos, jo katrs spēlētājs, kā pienākas kārtīgam Jāņu bērnam, ietērpās tautas tērpos.

Pirms turnīra iesildīšanās, kā pienākas, golferu  meitenes ne tikai devās uz  treniņu laukumu, bet arī pļavās un laukos lasīja ziedus, lai rotātos ar pašu pītiem vainagiem. Līgo golfa turnīrā bija pulcējušies 22 golferi, kuri, sadaloties 11 komandās, sacentās scramble neto deviņu bedrīšu spēlē.  

Veiksmīgākais pāris izrādījās Marina un Oļģerts, kuriem izdevās PAR 30 laukumu izspēlēt ar 36 sitieniem un ar 21 neto punktu pārspēt visus pretiniekus. Otro vietu ieguva Anda Sproģe un Ingrīda Smalkā, laukumu izspēlējot ar 33 sitieniem un atpaliekot no uzvarētājiem par vienu neto punktu, bet trešajā vietā ierindojās Aiga Nesaule un Juris Austriņš, kuriem laukuma izspēlei bija nepieciešami 35 sitieni.

Baudot pēc spēles gardo "Tērvetes" alu un "Elvi" sarūpēto gaļas-dārzeņu kliņģeri, spēlētāji visi vienbalsīgi nosprieduši, ka šādam turnīram jākļūst par ikgadēju tradīciju 18 bedrīšu izspēlē, jo tas ir aizraujošs ne tikai spēlējot laukumā, bet arī stiprinot Jāņu tradīcijas tautiskās noskaņās.

Pēdējās izmaiņas , 26.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē