Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Mediji uz Otepi

Turpinot pirms četriem gadiem iesākto tradīciju - vienu no Mediju Golfa līgas (MGL) sezonas posmiem aizvadīt kā divu dienu turnīru kādā no kaimiņvalstu laukumiem - mediju golferi nākamās nedēļas sākumā dosies uz Igauniju - Otepää Golf Club.

MGL, kas šogad uzsākusi savu 11. sezonu, kādu no deviņiem posmiem ārpus Latvijas aizvada jau kopš dibināšanas. Pirmajās piecās sezonās izbraukuma galamērķis bija Baltijas vecākais golfa laukums Nītvaljā, bet nākamajās piecās - jau katrā pa divām sacensībām - izspēlēts kopā piecos Lietuvas un vēl trijos Igaunijas golfa laukumos.

Sezonas vienīgā divu dienu turnīra mājvieta līdz šim allaž bijusi mājīgā Sāremā, taču šovasar kalendārā ieviestas korekcijas - mediju galamērķis būs kalnaini reljefais Otepes laukums, kur pirms pieciem gadiem Latvijas Mediju golfa klubs jau viesojās.

Otepe noteikti var pretendēt uz Latvijai tuvākā ārzemju laukuma godu, un interesanti būs salīdzināt, vai ziemeļu kaimiņu salīdzinošajā provincē golfs ir tikpat lielā cieņā kā Tallinas apkaimē un Sāremā kūrortā. Pie viena arī novērtēt, kāds ir viesmīlības un viesu servisa līmenis, jo zināms, ka pirms trim gadiem Otepes kluba māja nodega, sarežģījot arī laukuma darbību. Laukums esot veiksmīgi pārcietis pasludināto bankrotu, un atkal darbojas ar pilnu jaudu.

Mediju līgas sacensības PAR 73 laukumā, kas spēlētājiem tika atvērts 2006. gadā, notiks otrdien un trešdien. Ranga līderpozīcijās uz Igauniju dosies Jānis Janševics, taču galvenais favorīts joprojām nemainīgs - pēdējo piecu gadu MGL čempions Gatis Šļūka, kurš uzvarējis pēdējos piecos ārzemju posmos, kuros piedalījies.

Pēdējās izmaiņas , 15.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē