Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

"Viasat" ar tiesībām

"Viasat" mātesuzņēmums "Modern Times Group" (MTG) pagarinājis ekskluzīvas tiesības raidīt svarīgākās golfa sacensības līdz 2015. gadam. Tiesības iekļauj pārraides "Viasat Golf", taču par iespējām prestižajiem turnīriem sekot arī Latvijā raidorganizācijas pārstāvji izsakās ar piesardzības noti.

Līdz 2015. gada beigām "Viasat Golf" būs gan PGA Eiropas tūres turnīri un "World Golf Championship" sacensības, gan arī Ryder kauss, "British Open", un ASV PGA čempionāts. Tāpat tiesības iegūtas uz Āzijas tūres turnīriem un dāmu "British Open".

Zinot, ka "Viasat Golf" šopavasar teorētiski rādīja arī "US Masters", vienīgi abonentiem Latvijā tas nebija pieejams, golfs.lv ceturtdien sazinājās ar golfa kanāla pārstāvjiem. Pēc ilgākas komunikācijas izklāsts bija sekojošs, ka raidīšanas tiesības uz turnīriem ir, bet programma vēl nav sastādīta, tādēļ garantēt, ka Latvijā visus šos turnīrus varēs redzēt, neviens vēl neņemas.

Nojaušams, ka lielāko daļu interesanto turnīru "Viasat Golf" Latvijā tomēr raidīs, bet kurus, un kā... Cerams, ka pēc iespējas vairāk un labāk, jo "Viasat Golf" tomēr ir vienīgais specializētais golfa kanāls Ziemeļeiropā, kas skatītājiem Latvijā ir visvienkāršāk pieejamā iespēja redzēt spēlē visizcilākos meistarus.

Izskatās, ka "US Open" vismaz šogad tiks raidīts - no plkst. 23 ceturtdien un no plkst. 17 turpmākās turnīra dienās.

Pēdējās izmaiņas , 14.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē