Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Aktīvā svētdiena

Ar sestdien aizvadīto "SEB Open" golferu apetīte vēl nebija remdēta, un daudzi jau nākamajā dienā devās laukumā "Viesturos", pretendējot uz Jaunmārupes kausiem, kā arī Salienā, kur notika "PK Serviss Open". Ja vēl pieskaita "Ozo" notikušo Mīlgrāvja tūres posmu, spēlētāju aktivitāte nebūt nebija gājusi mazumā.

Salienā cīņā par "PK Serviss Open" balvām kungiem spēcīgāko handikapu grupā uzvarēja Edmunds Jansons ar 40 punktu guvumu. Otro un trešo vietu ar 39 punktiem sadalīja attiecīgi Rūdolfs Ķelle un Ervīns Fogts. Savukārt otrajā HCP grupā kungiem labākais bija Viesturs Briedis, bet dāmām šoreiz triumfēja uzticīgā Salienas spēlētāja Laima Lūse.

Izcilu rezultātu Jūrmalas laukuma 18 bedrītēs sasniedza Edward Charnock - 41 punkts par 66 stroke sitieniem jeb -6 zem PAR, taču Salienas direktors spēlēja ārpus ieskaites, un uz balvām nepretendēja. Jūrmalas laukuma otrajā deviņniekā Charnock rezultāts ar piecu bērdiju sēriju bija -5 zem PAR.

"Viesturos" spēcīgāko handikapu grupā kungiem savstarpējus rēķinus kārtoja juniori, un vislabāk veicās Barisu dzimtas golferiem. Uzvarēja Edgars, aiz sevis atstājot Hariju, bet pirmo trijnieku noslēdza Roberts Bišs. Kungiem otrajā grupā visveiksmīgākā diena bija Vladimiram Taramžeņinam, savukārt dāmām ar stableford punktu vākšanu vislabāk veicās Indrai Eniņai.

Par Tālivalža Pētersona uzvaru pieckāršā pārspēlē "Ozo" laukumā aizvadītajās HCP neto sacensībās vairāk var uzzināt Mīlgrāvja tūres mājaslapā.

Pēdējās izmaiņas , 10.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē