Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Nedēļas nogalē "Reiņa trasē"

"Reiņa trasē" sestdien risināsies ceturtais Latvijas Pļavu golfa čempionāta posms, bet dienu vēlāk turpat notiks jau ceturtā cīņa par Latvijas Austrumu un Rietumu komandu kausu. Pļavu golfa 4.posma ietvaros izspēlēs divus apļus jeb 18 bedrītes un uzvarētājus noskaidros kungu, dāmu un spēlētāju, kas golfu spēlē pirmo gadu (HCP 36), grupās.

Līdzīgi, kā notiek komandu cīņa starp ASV un Eiropu, tā arī pļavu golfā 10.jūnijā ceturto gadu pēc kārtas notiks cīņa starp Austrumu un Rietumiem komandām. Komanda sastāv no 8 cilvēkiem - sešiem kungiem un divām dāmām, kurus izvēlas abu komandu kapteiņi, kuri savukārt tiek ievēlēti no spēlētājiem, kas ieradušies uz sacensībām.

Rietumu komandā var spēlēt jebkurš golferis, kam mājas laukums ir Daugavas kreisajā krastā, savukārt Austrumu komandā - visi, kas spēlē Daugavas labajā krastā.

Sacensību formāts – bedrīšu spēle (match play). Kopā tiek izspēlētas 12 bedrītes jeb divi apļi. Pirmajā aplī spēlē katras komandas pāris pret pāri un tiek spēlēta labākā bumba (scramble). Otrajā aplī spēlē katras komandas spēlētājs pret spēlētāju individuāli. Par uzvaru aplī komanda saņem vienu punktu, bet par neizšķirtu - pus punktu. Sacensībās uzvar komanda, kurai ir vairāk punktu. Pagaidām kopējais rezultāts ir 3:0 Austrumu labā.

Paralēli komandu sacensībām notiks arī individuālās sacensības, kurās deviņu bedrīšu izspēlē varēs sacensties ikviens. Par labu atmosfēru un balvām rūpēsies "Reiņa trase".

Sacensību sākums 9.jūnijā plkst. 10.00, Savukārt 10.jūnijā sacensību sākums komandām plkst. 9.30, individuālajiem startiem Kurzemes kausā plkst. 10.30.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 07.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē