Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Četri gadalaiki vienā turnīrā

"Reiņa trasē" svētdien aizvadītajā otrajā no deviņiem „999 Tūres” posmiem spēlētājiem nācās cīnīties ne tikai ar sevi, bet arī ar laikapstākļu krasām izmaiņām - sauli nomainot lietum, vējam un krusai, kas būtu vairāk raksturīgi golfa sezonas noslēguma turnīriem.

Turnīrā, kura atbalstītājs bija kvalitatīvo dārza un mājsaimniecības rokas instrumentu un piederumu ražotājs "Fiskars", ikvienam bija iespēja nopelnīt speciālo balvu tikai ar vienu sitienu 9. vai 18. bedrītē. Šajā turnīrā precīzākais izrādījās Kristaps Konrāds, kuram izdevās ar pirmo sitienu bumbiņu trāpīt uz grīna tikai 2,16 metru attālumā no bedrītes. Pat stiprais lietus un krusa uz grīna Kristapam nespēja atņemt bērdiju šajā PAR 3 bedrītē. Par lielisko pirmo sitienu Kristaps ieguva speciālo balvu – "Fiskars" nažu komplektu.

Neskatoties uz laikapstākļu untumiem, visiem 32 spēlētājiem, kuri sāka dalību turnīrā, izdevās arī sekmīgi finišēt, pretendējot par kādu no balvām. Pirmo trīs vietu ieguvēji katrā grupā savā īpašumā ieguva dāvanu kartes 100 Ls, 75 Ls un 50 Ls vērtībā "Fiskars" instrumentu iegādei.

Kungiem HCP 0-18 grupā sacentās seši spēlētāji. Labāko rezultātu neto ieskaitē – 60 punktus izdevās uzrādīt Jurim Jonaitim, kurš, laukumu izspēlējot ar 78 sitieniem, otrajā vietā atstāja Jāni Ciagunu, kuram 77 sitieni spēlē nodrošināja 62 neto punktus. Trešā vieta šoreiz tika Normundam Samam, kurš tikai par vienu punktu pārspēja Aigaru Pērkumu.

Viskuplāk pārstāvēta bija kungu HCP grupa 19-36. Visus pārspēt un pirmo vietu iegūt izdevās Kārlim Šternbergam, kuram 94 sitieni spēlē nodrošināja 58 neto punktus. Otro vietu ieguva Kristaps Konrāds, kuram precīzais izsitiens 9. bedrītē un bērdijs nodrošināja viena neto punkta pārsvaru pār trešās vietas ieguvēju Imantu Rendenieku, kurš laukumu izspēlēja ar 94 sitieniem, iegūstot 63 neto punktus, un vienādu rezultātu gadījumā būtu ieņēmis otro vietu.

Dāmām HCP 0-20 grupā šoreiz sacensība notika starp divām golferēm, kur veiksmīgāka izrādījās Anda Sproģe, laukumu izspēlējot ar 79 sitieniem un iegūstot  59 neto punktus. Otro vietu ieņēma Jūlija Osmolovska.

Vairāk spēlētāju bija dāmu HCP grupā 21-40, kur par "Fiskars" dāvanu kartēm cīnījās piecas spēlētājas. Labāko rezultātu izdevās uzrādīt Lindai Ķirķei, kura ar 78 sitieniem "Reiņa trases" laukumā nodrošināja 58 neto punktus. Otro vietu ieņēma Agnese Brīvība ar 70 neto punktiem, bet godalgoto trijnieku noslēdza Agita Nitiša ar 76 neto punktiem.

Nākamais „999 Tūres” posms norisināsies neilgi pirms Līgo 17. jūnijā, kad visus ar vareni labu latviešu alu un lieliskām balvām priecēs agrofirma "Tērvete".

Foto no "Fiskars" TURNĪRA

Pēdējās izmaiņas , 06.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē