Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pēdējās vakances "SEB Open"

Interesenti tālāk var iepazīties ar oficiālo "SEB Open" nolikumu, taču tikai dažas brīvas vietas vairs atlikušas iespaidīgajā turnīrā, kas ar labdarības akcentu sestdien risināsies "Ozo Golf Club" laukumā. Sagaidāms, ka visas 100 dalībnieku vietas būs aizņemtas jau vairākas dienas pirms formālās pieteikšanās beigām.

Pēc iepriekšējās nedēļas beigās visnotaļ ziemīgos apstākļos aizvadītajām sacensībām laika ziņu pārraugi sola krietni patīkamākus apstākļus "SEB Open" izcīņai. Apmēram 20 grādu siltums neliks jūnijam kaunēties par piederību vasaras mēnešiem, kad dažas atsevišķas iespējamas lietus šaltis vairs nav no svara.

"SEB Open" golferi ne tikai cīnīsies par balvām paši, bet ar saviem panākumiem gādās arī par citiem, kas dzīvē nonākuši sarežģītākā situācijā. Par katru bedrīti, kurā dalībniekam reģistrēs rezultātu ne sliktāku kā PAR, SEB ziedos trīs latus sabiedriskajai organizācijai "Mentor Latvija". Tā gādā par bērniem, kas aug bez vecākiem, un atvasēm ir ļoti nepieciešams atbalsts, lai pilnvērtīgi iejustos sabiedrībā.

Savukārt organizatori sola no savas puses izdarīt visu, lai kāds tiktu pie vēl vienas balvas - par hole in one solītā "Mercedes". Karoga pozīcija 13.bedrītē nebūs sarežģīta, un atliks vien trāpīt pareizajā vietā uz grīna, lai saņemtu "Mercedes" C 220 CDI kupejas atslēgas.

Jau vēstīts, ka nopietnākās balvas būs sitienu spēlē kungiem un dāmām, taču par turnīra rīkotāju dāsnumu varēs pārliecināties arī laureāti trijās handikapa ieskaites grupās. Kungi spēlēs HCP neto (HCP 0-15) un stableford (HCP 16-36), savukārt dāmām paredzēta sava stableford ieskaite. Ar vienu veiksmīgu sitienu varēs iegūt vēl vairākas balvas - tālāko sitienu no tee 7.bedrītē un precīzāko trāpījumu pie karoga hole in one 13.bedrītē.

Pirms gada par "SEB Open" čempioniem sitienu spēlē kļuva Guntars Dobelis un Vineta Ruka - cerams, ka arī šogad viņiem būs ne mazākas ambīcijas.

Dalības nosacījumi ir absolūti labvēlīgi - SEB visiem golferiem sedz dalības maksu, bet green fee, kam tas maksājams, nepārsniedz 15 latu. Atliekot pieteikšanos līdz nolikumā minētajai ceturtdienas pēcpusdienai, ir drošas izredzes nonākt gaidīšanas sarakstā, tādēļ ilgas pārdomas šoreiz nebūs vietā.

SEB Open 2012
9. jūnijs – plkst. 8:00, Ozo Golf Club

Katra sacensību dalībnieka iegūtais PAR šī turnīra laikā tiek konvertēts nominālā LVL3 (trīs lati) un savāktā kopsumma no SEB puses tiks ziedota sabiedriskajai organizācijai „Mentor Latvija”, kas gādā par bērniem, kas aug bez vecākiem – viņu aprūpi un pilnvērtīgu integrāciju sabiedrībā.

1. Vadība

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja (atbildīgais – Armands Puče).

2. Laiks un vieta

Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2012. gada 9. jūnijā. Sākums plkst. 8:00 no 1. un 10. bedrītes saskaņā ar izlozi.

3. Dalībnieki

3.1 Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē. Spēlētājiem HCP kartes obligātas.
3.2 Spēlētāji ar 2012. gada LGF izsniegtajām HCP kartēm iegūst LGF reitinga punktus.
3.3 Kopējais dalībnieku skaits - 100 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa).

4. Sacensību formāts un noteikumi

4.1 Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Golf Club vietējiem noteikumiem.
4.2. Sacensību dalībnieki spēlē atbilstoši sava HCP līmeņa grupā pēc sacensību organizatoru norādītajiem spēles laikiem (tee-times). Ja spēlētājam ir mainījies HCP, par to jāinformē sacensību organizatori pirms sacensību sākuma.
4.3. Sacensību formāts - HCP netto, Stableford punktu spēle. Sacensības notiek 3 handikapa grupās, piedalās amatieri: 1.grupa – kungi (HCP 0 – 15), HCP netto ieskaitē. 2.grupa – kungi (HCP 16 – 36), stableford ieskaitē. 3.grupa – dāmas, stableford ieskaitē. Laukuma 13. bedrītē tiek izspēlēta Hole in One balva – automašīna Mercedes C 220 CDI coupe. Balvu iegūst spēlētājs, kas pirmais raida bumbiņu ar pirmo sitienu bedrītē. Tiks apbalvoti arī labākie spēlētāji sitienu spēles ieskaitē (stroke), dāmu un kungu konkurencē. Uz laukuma 7. bedrītes tika noteikts tālākais sitiens, uz laukuma 13. bedrītes – precīzākais (dāmu un kungu konkurencē).
4.4. Sievietes spēlē no sarkanajām izsitienu vietām. Pārējie – no dzeltenajām izsitienu vietām.
4.5. Pēc sacensībām spēlētājs savu spēles karti nodod sacensību komitejai kluba recepcijā.
4.6. Tiek piemērota Slope sistēma.

5. Vietu dalīšana:

5.1. 1.grupā uzvar tas spēlētājs, kurš savāc vismazāk sitienu skaitu HCP netto ieskaitē. 2. un 3. grupā uzvar spēlētājs, kas savāc visvairāk stableford punktu. Apbalvoti tiek katras grupas pirmie trīs vietu ieguvēji. Grupas uzvarētājs saņem SEB Open kausu.
5.2. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pēc stableford punktu summas laukuma pēdējās deviņās bedrītēs (no 10 – 18). Ja summas ir vienādas, tiek ņemtas vērā laukuma pēdējās sešas bedrītes (13 – 18). Ja arī tur summas sakrīt – pēdējās trīs (16 – 18). Atkārtoti vienāda rezultāta gadījumā – punktu skaits pēdējā bedrītē (18). Ja uzvarētāju arī pēc tam nevar noteikt, tiek atkārtoti izspēlēta 18. bedrīte pēc „pēkšņās nāves” principa. HCP netto ieskaitē, vienāda rezultāta gadījumā, augstāk tie ierindots spēlētājs, kam labāks HCP. Ja sitienu spēlē vairākiem spēlētājiem ir vienāds rezultāts, tad uzvarētāju noskaidro, rīkojot pārspēli 13. bedrītē. Hole in one balva šajā gadījumā netiek izspēlēta.
5.3. Bumbiņu marķēšana obligāta.

6. Pieteikšanās un izloze

6.1. Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2012. gada 7. jūnijam plkst. 15:00 Ozo Golfa kluba recepcijā, pa e-pastu ozogolf@apollo.lv , vai pa tālr. 67394399
6.2. Izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2012. gada 7. jūnijā plkst. 15:00

7. Starta laiki

Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. Spēlētāji starta vietu kārtību drīkst mainīt tikai ar turnīra rīkotāju atļauju, neievērojot šo nosacījumu, spēlētājs sacensībās piedalās ārpus konkurences.

8. Dalības maksa Par sacensību dalības maksu rūpējas SEB. Green fee – 15 LVL. Kluba biedri, sezonas karšu īpašnieki un Rīgas golfa skolas audzēkņi ir atbrīvoti no green fee maksas.

Ozo Golf Club sacensību komiteja

Pēdējās izmaiņas , 04.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē