Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Ar diviem īgliem raundā

Pasaku hrestomātijā purvi ir vieta, kur vienmēr notiek kādi brīnumi, ar ko varētu mēģināt izskaidrot Lauras Jansone paveikto LPGA farmtūres "My Marsh Golf Classic" turnīrā Indiānā. Turnīrā Laura svētdien dalīja 63.vietu, taču rīkotāju ievērību izpelnījās veiksmīgajā otrajā raundā, iesitot PAR 4 bedrītēs divus īglus.

Laura turnīru izspēlēja pēc tādas pašas receptes kā iepriekšējā posmā aprīļa beigās Meksikā - pēc pieticīgas pirmās kārtas (+9 virs PAR) seko otrā kārta mīnusā pret laukumu (-2 zem PAR) un pārvarēts kats, bet pēdējās 18 bedrītes tiek izspēlētas mazākos plusos (+5). Summā tātad +12 virs PAR.

Ir vērts pieminēt otro kārtu, kurā, sākusi spēli no 10.bedrītes, Laura savu dienas pirmo īglu iesita sarežģītajā 18.bedrītē, kas ļāva raundā iegūt -1 zem PAR. Uz priekšpēdējās bedrītes tee Jūrmalas golferes rezultāts raundā bija atbilstošs PAR, taču 17.bedrītē iekrita otrais īgls, un dienas noslēgumā ar -2 zem PAR izdevās no dalītas 117. pozīcijas 143 dalībnieču konkurencē pakāpties uz dalītu 49.vietu.

Turnīrā, kura nosaukums laikam gan vairāk saistīts ar sponsora lomā iejutušās lielveikalu ķēdes nosaukumu nevis dabas biotopu, uzvarēja amerikāniete Sara Brown, nospēlējot ar -5 zem PAR un tuvāko konkurenti apsteidzot par diviem sitieniem.

Pēc vietas "Symetra" tūres naudas listē 10 veiksmīgākās spēlētājas sezonas beigās iegūs tiesības 2013.gadā spēlēt LPGA tūrē. Listes TOP 100 ir arī Laura, ieņemot 92.vietu.

"My Marsh Golf Classic" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 04.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē