Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Kluba kausi jaunās rokās

Vairākiem golferiem GK "Viesturi" kausa izcīņā otro gadu pēc kārtas izdevās mājās neaizbraukt tukšām rokām, tomēr galvenās trofejas svētdien atrada jaunus īpašniekus. Dāmu konkurencē Daiga Puisīte palika nepārspēta, gan absolūtajā, gan kluba biedru ieskaitē, savukārt kungiem dienas labāko neto rezultātu sasniedza Fjodors Jerjomins.

Pēc jūnija pašam sākumam nepiedienīgā, bet sestdien tomēr piedzīvotā, slapjā aukstuma stihija laimīgā kārtā bija pierimusi, un "Viesturu" kausu pretendenti savas veiksmes un ne tik spožās epizodes lielākoties piedzīvoja itin siltos saulstaros. Dažas lietus lāses un krusas graudi neko daudz kopskatu neizmainīja, bet vējš Latvijas golferim nekad nav pārsteigums.

Kungu konkurencē Jerjomins citiem pretendentiem uz uzvaru neatstāja izredzes, jo viņa neto rezultāts -9 zem PAR latiņu pabīdīja pārāk augstu. Uzvarētāja runā kausa ieguvējs citstarp pateicās arī savam handikapam, taču atgādināja, ka iepriekšējos mačos viņš palika pēdējais, un apgriezt personisko golfa pasauli kājām gaisā palīdzējusi apmācība pie trenera Dāvja Puksta.

Savukārt dāmām Puisīte uzvarēja ar neto +6 virs PAR, taču ar to pietika, lai tuvāko konkurenti Aneti Nesauli apsteigtu par 10 neto sitieniem. Uzvarētājai neto 10 sitienus zaudēja arī Skaidrīte Verbicka, pakāpjoties uz 3.vietu, un otro gadu pēc kārtas turnīrā noturoties laureātu trijniekā.

Kluba biedru konkurencē kungiem labākais bija Jevgēnijs Verbickis, savukārt senioriem izcēlās Guntis Gailis, kurš bija trešais kopvērtējumā. Paprāva konkurence bija arī kluba jauniešiem, uzvarētāja godā tiekot Akselam Uškānam. Bez konkurences jaunietēm un kundzēm pirmās vietas ieņēma attiecīgi Nesaule un Zaiga Pīlādze.

Pēc turnīra golferi ar labpatiku atzina, ka viesmīlība "Viesturos" arvien ir kulināri augstā līmenī, un pusdienas ne vien remdē izsalkumu, bet arī sniedz zināmu baudu pat tad, ja paša rezultāts labsajūtu neraisa, un cerības jāatliek uz nākamo reizi.

Nākamais lielais turnīrs "Viesturos" būs svētdien, 10.jūnijā, kad noskaidros Jaunmārupes kausa ieguvējus. Plānojot jūnija vidus kalendāru, jāpatur prātā, ka 17.jūnijā būs tradicionālais labdarības turnīrs Līgo kauss.

Pēdējās izmaiņas , 03.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē