Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Jūnijā nenosaldējamie

Ar netipiski saldējošu un mērcējošu attieksmi jūnijs ieradās "Ozo Golf Club" laukumā, nedaudz papluinot "LMT Open" dalībnieku pieteikumu listi. Taču dažiem izaicinošie laikapstākļi nebija šķērslis, lai nospēlētu labāk par savu handikapu un kļūtu par tradicionālā turnīra uzvarētājiem. Savukārt visi sacensībās finišējušie vairāk nekā astoņi desmiti golferu apliecināja, ka laikapstākļi spēlē nav galvenais.

Kungiem nopietnāko handikapu grupā uzvarēja Armands Krāģis - izspēlējis laukumu ar 83 sitieniem, viņš nopelnīja 39 stableford punktus. Par vienu punktu atpalika otrās vietas ieguvējs Ralfs Hlibovs, bet trešais ar 37 punktiem bija Vilmārs Jansons.

Otrajā HCP grupā diviem veiksmīgākajiem dalībniekiem bija pa 41 punktam - tikai pēc papildu rādītājiem punktu uzskaitē uzvarēja Viesturs Briedis, apsteidzot Jāni Bindi. Trešais ar 39 punktiem bija Jānis Viļums.

Arī dāmu konkurencē uzvarētāja uzlaboja savu HCP, jo pirmās vietas ieguvēja Lelde Ņikitina prata tikt pie 37 punktiem. Daiga Puisīte un Skaidrīte Verbicka attiecīgi sadalīja otro un trešo vietu. Ar PAR laukumu izspēlējusī Māra Puisīte saņēma 34 punktus un handikapa ieskaitē ierindojās 4.vietā, taču nopelnīja balvu kā labākā rezultāta īpašniece sitienu spēlē.

Tikmēr Salienā ikmēneša "Open" posmā stableford spēlē uzvarēja Izīda Gerkena, vienīgā iespēlējot 36 punktus.

Jau vēstīts, ka svētdien Jansons aicina Salienā startēt Kapteiņa Invitational, Dārzu laukumā savu sezonas posmu aizvadīs iesācēji, bet "Viesturos" cīņa būs par kluba kausu.

Pēdējās izmaiņas , 02.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē