Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Ķellēm uzvara Ģimeņu turnīrā

Divās dienās divos turnīros laureātos iekļuva Rūdolfs Ķelle, kurš svētdien kopā ar Aleksandru Ķelli "Viesturos" uzvarēja Ģimeņu kausa pirmajā posmā. Scramble spēlē uzvarētāji laukumu izspēlēja ar 72 sitieniem, un tuvākos konkurentus apsteidza par sešiem punktiem.

Ķelles uzvarēja ar neto 61 sitienu absolūtajā ieskaitē, bet otro vietu ar neto 67 sitieniem ieņēma Sandra Opite un Kristaps Opits. Neto rezultātu zem PAR 10 komandu konkurencē sasniedza arī trešās vietas ieguvēji Agita un Bruno Meļļi (71).

Tā kā tikai no junioriem komplektētās komandas vērtēja atsevišķi, viņi bija pārliecinoši labākie arī šajā ieskaitē. Attiecīgi citu dalībnieku konkurencē Opitu ģimenei pirmā vieta, Meļļi - otrie, bet trešo vietu ieguva Gunta un Indra Eniņas.

Savukārt Salienā, kur Rūdolfs Ķelle dienu iepriekš ieguva 3.vietu "Jūrmala Open",- savu vārdu nudien vislabāk likt iegaumēt ar uzvarām un citiem spožiem panākumiem - svētdien ikmēneša "Open" nepārspēts palika Simon Blaydes. HCP neto ieskaitē laureātos iekļuva arī Pēteris Cīmanis un Jānis Švinka.

Pļavu golferi tikmēr sava čempionāta otro posmu aizvadīja "Zēmelēs", kur uzvarēja Gvido Budreiko.

Pēdējās izmaiņas , 28.05.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē