Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Panākumi "Re&Re Open"

Par saulainu laiku sestdienas pievakarē noteikti var pateikties golferiem, kas sparīgi ar bumbiņām sacaurumoja mākoņus un liedza lietum izvērsties. Lielākais spēlētāju skaits pulcējās "Ozo Golf Club" aizvadītajā tradicionālajā "Re&Re Open", kur labi rezultāti bija gan oficiālajā stableford spēlē, gan neoficiālos ciparos, kas arī skaidri raksturo golfa prasmes.

Otrajā turnīrā pēc kārtas iespēlējot 39 stableford punktus un iekļūstot labāko trijniekā, par uzvarētāju kļuva Edgars Bariss. Ar 79 sitieniem 18 bedrītes izspēlējušais junioru izlases golferis par vienu punktu apsteidza Gundaru Stūri, kam nedēļas laikā izdevās sacensībās pārceļot no rezultātu tabulas pretējā pola. Trešais ar 37 punktiem grupā 43 dalībnieku konkurencē bija Jānis Ķuzāns.

Kungi otrajā HCP grupā pārliecinājās, ka pret 50 stableford punktu guvumu īsti cīnīties nav iespējams,- tieši tik prāvs krājums nodrošināja uzvaru Guntim Učelniekam. Elvijam Vēberam ar 40 punktiem pietika otrajai vietai, bet Arnolds Laksa ar 39 punktiem bija trešais.

Dāmu konkurencē spoži izcēlās Ineta Krodere-Imša, pirmajai vietai nepieciešamos 42 stableford punktus izcīnot ar 80 sitienu stroke rezultātu, un šķiet pirmo reizi karjerā sadeldējot handikapu līdz HCP 11,0. Savu personisko "Re&Re Open" balvu kolekciju paplašinājusī Mārīte Kāpostiņa ar 42 punktiem ieņēma 2.vietu, papildinot pozitīvos iespaidus turnīrā, kur pērn ieguva trešo vietu. Laureātu trijnieku ar 41 punktu noslēdza Alise Burkāne, kam dāmu konkurencē bija labākais rezultāts sitienu spēlē (79).

Golferi atzinīgi novērtēja "Re&Re" radošo pieeju un izdomu plašā balvu klāsta gādāšanā. Katrs spēlētājs jau pirms starta saņēma dāvaniņu ar ikvienam golferim noderīgām lietām, bet labākie spēlētāji līdztekus citām trofejām tika arī pie balvām, uz kurām turnīra noslēgumā jau bija viņu pašu ģīmetnes.

"Ozo" turnīru zelta klasikas sēriju pēc nedēļas turpinās "LMT Open".

Pēdējās izmaiņas , 26.05.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē