Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

“SEB Open” gaidīs “Ozo” laukumā

Viens no Latvijā senākajiem tradicionālajiem turnīriem "SEB Open" ar nopietnu labdarības akcentu šogad 9.jūnijā risināsies "Ozo Golf Club" laukumā. Rīkotāji turnīrā ir saglabājuši gan golfa klasikas vērtības, gan sniegs iespēju katram paļauties uz šķietami nejaušu, bet spožu veiksmi, pretendējot uz visnotaļ noderīgu "Mercedes" kupeju.

Turnīra organizatori ir radījuši visus priekšnoteikumus, lai sacensības iemantotu absolūta anšlāga statusu. Rīkotāji pilnībā segs dalības maksu, tādējādi "Ozo" sezonas karšu īpašniekiem tāpat kā “Ozo” kluba biedriem un Rīgas Golfa skolas audzēkņiem atliks tikai neaizmirst savlaicīgi pieteikties, bet ikviens cits var rēķināties ar ļoti ievērojamu atlaidi green fee maksai.

Vērtību izpratni organizatori nav mainījuši, un sacensību vērtīgākās balvas izcīnīs golfa klasikā - sitienu spēlē kungiem un dāmām, taču solīdi lauri gaidīs arī dažādās handikapa ieskaitēs. Kungiem divas atsevišķas handikapa grupas būs HCP 0-15 (HCP neto) un 16-36 (stableford), savukārt dāmām paredzēta sava stableford punktu spēle.

Hole in one balva padarīs vēl spraigāku 13.bedrītes izspēli - "Mercedes" C220 CDI kupeja ir gana izaicinoša vērtība, lai pacenstos ar pirmo sitienu trāpīt uz grīna, un tad jau, kas zina, vai hole in one golfā ir tikai teorija. Ne tikai spēlētāji un organizatori, bet arī balvas apdrošinātāji cer, ka beidzot kādam golferim paveiksies, un šāda notikuma publicitāte būs nesalīdzināma veiksme.

Tajā pat laikā golferi ar savu veiksmi palīdzēs arī citiem, jo katra ar PAR izspēlēta bedrīte turnīrā tiks novērtēta ar trim latiem, ko SEB ziedos sabiedriskajai organizācijai "Mentor Latvija", kas gādā par bērniem, kas aug bez vecākiem, tātad jauno atvašu aprūpei un pilnvērtīgai integrācijai sabiedrībā.

Gatavību atkārtoti apliecināt savu atbilstību "SEB Open" stroke čempionu titulam jau apliecinājuši iepriekšējās sezonas uzvarētāji Guntars Dobelis un Vineta Ruka, taču sagaidāms, ka konkurentu viņiem netrūks. Ņemot vērā pateicīgos nosacījumus, vakances noteiktajā 100 dalībnieku limitā varētu izsīkt krietni pirms 7.jūnija, kad formāli beigsies dalībnieku reģistrācija, tādēļ drošāk ir sekot to spēlētāju paraugam, kuri jau pieteikušies.

Pēdējās izmaiņas , 25.05.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē