Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Šņores pieradinātāji

Noteikta garuma striķī pārvērstu komandas handikapu svētdien vislabāk prata izmantot Aiga Nesaule un Andris Eihmanis, iegūstot pirmo vietu Salienā nu jau tradicionālajā Šņores turnīrā. Nesaule turklāt ir viena no idejas autorēm, kura rosināja arī Latvijā ieviest līdz šim citās valstīs labāk zināmo spēles formātu.

Racionāli dažādās situācijās šķiroties no daļas piešķirtās auklas garuma, Nesaule un Eihmanis rezultātu kartītē krāja gan bērdijus, gan arī varēja ierakstīt hole in one. Visu 18 bedrīšu izspēlei uzvarētājiem pietika ar 65 uzlabotiem sitieniem, kas ļāva par viena sitiena tiesu apsteigt tuvākos sāncenšus.

Juniori Roberts Eihmanis un Rūdolfs Ķelle ar 66 sitieniem ieņēma otro vietu, savukārt par vienu sitienu apsteidzot Salienas golfa direktora Edward Charnock un kluba kapteiņa Vilmāra Jansona duetu.

Speciālo spēles formātu izbaudīja 15 komandas un viens individuāls pretendents, kam gan neizdevās kādu sāncensi pārspēt.

Nākamais turnīrs Salienā būs maija pēdējā nedēļas nogalē, kad Jūrmalas laukumā risināsies vienas no sezonā nozīmīgākajām sacensībām "Jūrmala Open".

Pēdējās izmaiņas , 14.05.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē