Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Īstas līderes finišā

Ar katru raundu spēlējot arvien labāk, Māra un Krista Puisītes sestdien Ohaio bija komandā īstas līderes ASV studentu sporta (NCAA) reģionālajā čempionātā, arvien velkot uz augšu Teksasas valsts universitāti un palīdzot augstskolai sacensību noslēgumā attaisnot ieņemto vietu sezonas rangā.

Māra un Krista sasniedza komandā labākos rezultātus katrā no trim sacensību dienām, un individuālajā ieskaitē turnīra finišā pakāpās uz dalītu 26.vietu. Ohaio valsts universitātes uzņemtajā NCAA centra reģiona turnīrā abas māsas sestdien "Scarlet" laukumā nospēlēja ar +1 virs PAR un pakāpās krietni augstāk par 42.vietu, kuru dalīja pēc divām sacensību dienām.

Komandu ieskaitē Teksasas valsts universitātei veiksmīgs pēdējais raunds ļāva aizsniegties līdz 14.vietai, kas ir komandai labākais sasniegums NCAA reģionālajos turnīros. No 8.vietas, kas vēl ļautu tikt uz lielo NCAA čempionāta finālturnīru, šķīra 22 sitieni, ko komanda izsēja pirmajās divās ne tik veiksmīgajās dienās.

"Bobcats" rezultāts trīs dienu summā bija +71 virs PAR, savukārt Māra un Krista nospēlēja ar +12 virs PAR.

Pēc golfstat.com ranga Teksasas valsts universitāte reģionālajā čempionātā bija 15. spēcīgākā komanda. Atbilstoši rangam, uzvaru turnīrā izcīnīja Dienvidkalifornijas universitāte ar +10 virs PAR.

Labā omā turnīra izskaņā bija arī "Bobcats" treneris Mike Akers. Lai gan ir vilšanās par netikšanu uz NCAA čempionātu, komanda var lepoties ar vēsturiski veiksmīgu gadu, turklāt reģiona čempionāta pēdējā dienā izdevās pārspēt vairākas ASV spēcīgākās augstskolu komandas, uzsvēra treneris.

Šosezon "Bobcats" uzvarēja trijos turnīros, savukārt Krista un Māra saņēma vairākas atzinības par izcilību sportā un mācībās. Krista Puisīte trešo reizi karjerā iekļuva "Southland" konferences pirmajā Zvaigžņu komandā, turklāt sezonā finišēja ar universitātē labāko vidējo raunda rezultātu. Ar atzinību konferencē novērtēja arī Māras sezonu.

Gan Krista gan Māra bija Teksasas valsts universitātes labāko sportistu vidū, saņemot balvas par teicamiem rādītājiem mācībās. Turklāt golfā gan vīriešu gan sieviešu golfa izlase tika pie balvām kā universitātē mācībās labākās sporta komandas.

NCAA Centra reģiona čempionāta rezultāti 

Komandu

Individuāli

Pēdējās izmaiņas , 13.05.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē