Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Līderes pelēkā dienā

Māra un Krista Puisītes ceturtdien Ohaio bija komandas līderes ASV studentu sporta (NCAA) reģionālajā čempionātā, taču Teksasas valsts universitātei sacensību pirmo dienu par veiksmīgu nenosaukt. Komandu konkurencē pēc pirmās kārtas ieņemta 19.vieta, bet individuāli labākā vieta ir piektajā desmitā.

Ohaio valsts universitātes uzņemtajā turnīrā Māra "Scarlet" laukumā nospēlēja ar 78 sitieniem jeb +6 virs PAR, kas individuāli pirms otrās kārtas ļauj dalīt 42.vietu, bet Krista ar +7 virs PAR ir dalītā 56.vietā 126 dalībnieču konkurencē.

Vēl smagāka diena bija pārējām "Bobcats" meitenēm, un komandu vērtējumā dienas rezultāts mērāms ar 320 sitieniem jeb +32 virs PAR. Pēc vietas NCAA komandu rangā Teksasas valsts universitāte turnīru sāka kā 15. spēcīgākā augstskola.

Zem PAR pirmajā kārtā nospēlēja četras golferes, bet līdere ar -2 zem PAR ir Marina Alex. Vēl pa vienam raundam jāspēlē piektdien un sestdien.

Reģionālā čempionāta noslēgumā astoņas spēcīgākās no 24 komandām kvalificēsies NCAA čempionātam, kas 22.maijā sāksies Tenesijā. NCAA čempionāta dalībniekus nosaka trijos reģionālajos čempionātos, kur iekļuva konferenču labākās komandas.

NCAA Centra reģiona čempionāta rezultāti (pēc 1.dienas)

Komandu

Individuāli

Pēdējās izmaiņas , 11.05.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē