Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Zvejnieks uz "Ski&Golf"

Viens no Latvijas labākajiem kalnu slēpotājiem un itin labi zināmais golferis Kristaps Zvejnieks šonedēļ Austrijā piedalīsies pasaules čempionātā „Ski&Gollf 2012“. Tradicionālās sacensības ik gadu pulcē slēpotājus un golfa spēlētājus no visas pasaules, lai sacenstos uzreiz divos sporta veidos.

Čempionātā, kas Austrijā notiks no 9. līdz 12.maijam, paredzēts viens nobrauciens kalnu slēpošanā un divi golfa raundi.

Pagājušā kalnu slēpošanas sezonā Kristapam izdevies sasniegt ļoti labus rezultātus – uzvara Starptautiskās slēpošanas federācijas (FIS) sacensībās slalomā Austrijā, kā arī iegūta 2.vieta slalomā Norvēģijas atklātajā čempionātā. Apvienoto kalnu slēpošanas un golfa čempionātu Kristaps uzskata par labu iespēju turpināt treniņus un gatavošanos olimpiskajām spēlēm.

"Sacensību komplekts – slēpošana un golfs apvieno divas manas aizraušanās un pirmo reizi arī golfā ļaus pārbaudīt manus spēkus starptautiskā arēnā. Aizvadītā sezona bija veiksmīga un šis ir labs sezonas noslēgums, kā arī iespēja pārbaudīt spēkus golfa spēlē ar pasaules mēroga slēpošanas zvaigznēm un iegūt jaunus profesionālus kontaktus“, paskaidroja Kristaps.

Šosezon sadarbību ar Kristapu sāka veikals "Ski Box", atbalstot viņa sportiskās aktivitātes golfā. Kristaps Austrijā startēs golfa apģērbā no KJUS, un viņš arī kļuvis par zīmola ielas apģērbu līnijas "Kjus Spirit" vēstnieku Latvijā.

Pēdējās izmaiņas , 08.05.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē