Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

TaylorMade favorīti

Saspringta diena "TaylorMade" zīmola pārstāvjiem "Ozo" laukumā bija jau piektdien Demo dienā, kad dažādu nūju testēšanā darbošanās nerimās ne uz mirkli. Taču ne mazāk spraigi klājās arī "TaylorMade" Baltās sestdienas dalībniekiem, cīnoties par turnīra atbalstītāju gādātajām balvām.

Statistiķi nav apkopojuši informāciju, cik daudzi spēlētāji turnīrā lika lietā pēdējās dienās iegādātās "TaylorMade" nūjas, taču rezultāti liecina, ka labāk par savu handikapu nospēlēja liela daļa turnīra dalībnieku un vairāk nekā puse spēlējušo dāmu.

Kungiem spēcīgāko handikapu grupā uzvarai HCP neto formātā vajadzēja nospēlēt ar -4 zem PAR (neto), un tas bija pa spēkam Latvijas Golfa federācijas prezidentam Vitautam Tučkum. Par vienu neto sitienu vairāk nekā 30 sāncenšu konkurencē atpalika otrās vietas ieguvējs Vilmārs Jansons, bet labākais no junioriem bija laureātru trijnieku noslēgušais Edgars Bariss ar neto 70 sitieniem.

Dāmām izcili veiksmīga diena bija Ilze Krūskopai-Kaleinei, kura pirmo vietu nodrošināja ar 41 stableford punktu. Otro un trešo vietu ar 39 punktiem sadalīja attiecīgi Inga Muciņa un Linda Dobele, kurai bija dienas labākais rezultāts sitienu spēlē (72).

Kungiem otrajā handikapu grupā konkurentiem neaizsniedzams ar 40 punktiem bija Ervīns Hāzenfuss. Dažas balvas varēja iegūt ar vienu veiksmīgu sitienu - tālākais draivs 7.bedrītē izdevās Intam Krastam un Annai Diānai Švankai, bet vistuvāk karodziņam ar pirmo sitienu 13.bedrītē tika Linda Dobele un Armands Puče.

Gandarīti par aizvadīto nedēļas nogali var būt arī "TaylorMade" īpašnieki, jo jauno nūju modeļu krājumi "Ozo" pro veikalā ievērojami noplaka. Īpaši iecienīts kļuvis RBZ 3.vuds, taču arī citām nūjām noņēmēju nav trūcis.

Savukārt Salienā sestdien sacentās ikmēneša "Open" dalībnieki. Stableford spēlē ar 44 punktiem uzvarēja Arnis Maneks, bet otro vietu ar 38 punktiem ieguva Jānis Spalviņš, kura rēķinā bija labākais stroke rezultāts (75). Otro bedrīšu deviņnieku izspēlējot ar PAR, Spalviņš vietu dalīšanā nodrošināja priekšroku pār Davidu Nagijevu, kurš ar 38 punktiem finišēja trešais.

Pēdējās izmaiņas , 05.05.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē