Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Meksikā T68

Pirmo reizi karjerā spēlējot "Symetra Tour" sacensībās Meksikā, Laura Jansone svētdien dalīja 68.vietu "Riviera Nayarit Classic". Pēdējā kārtā Lauras rezultāts "El Tigre Golf & Country Club" laukumā bija 78 sitieni jeb +5 virs PAR, savukārt trīs raundu summā Jūrmalas golfere nospēlēja ar +9 virs PAR.

Turnīra pēdējā dienā no 10.bedrītes spēlēt sākušajai Laurai sākums bija gana veiksmīgs, un pirmajās septiņās bedrītēs pēc bērdija-bugija-bērdija kombinācijas rezultāts bija -1 pret laukumu. Taču turpinājumā trīsreiz sakrita pa pārim bugiju, un rezultātu tabulā tika zaudētas 10 vietas attiecībā pret pozīciju, kas bija iegūta pēc lieliskā otrā raunda.

Turnīrā ar 125 000 dolāru balvu fondu absolūti labākā bija amerikāniete Esther Choe, nospēlējot ar -12 zem PAR un tuvākās konkurentes apsteidzot par sešiem sitieniem. Uzvara ļāva Choe tūrē kļūt par sezonas līderi oficiālajā naudas listē ar 33 750 dolāru.

Listes TOP 100 ir arī Laura, dalot 89.vietu (784 USD). Jāatgādina, ka vieta naudas listē būs tas faktors, pēc kura sezonas 10 veiksmīgākās spēlētājas iegūs tiesības spēlēt LPGA tūrē.

"Riviera Nayarit Classic" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 30.04.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē