Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Maravilloso, Laura!

Ar LPGA fārmtūres sacensību otrajā raundā uzburtu dienas labāko rezultātu sestdien par sevi skaļi atgādināja Laura Jansone, kura šonedēļ spēlē Meksikā, "Riviera Nayarit Classic" turnīrā. Jūrmalnieces -4 zem PAR uz rezultātu tablo parādījās pēkšņi kā dūzis no piedurknes, jo pēc pirmās kārtas +8 virs PAR viņa šķietami ne uz ko īpašu vairs nepretendēja.

Sacensību otro dienu Laura sāka dalītā 120.vietā, taču iepriekšējās kārtas ķibeles tika izslēgtas no spēles, un turpinājums izvērsās tik spožs, ka labāk par viņu nenospēlēja neviena cita no turnīra 135 dalībniecēm. PARi pierakstījās viens pēc otra, tad 5.bedrītē īgls, 7.bedrītē - bērdijs, un pirmais deviņnieks nospēlēts ar -3. Otrā deviņnieka vidū PAR 5 bedrītē tika iegūts vēl viens sitiens mīnusā, bet galotnē priekšpēdējās bedrītes bugiju izdevās pārsvītrot ar bērdija finišu.

Pēc pirmā raunda šķietami fantastiskais uzdevums pārvarēt katu tika izpildīts ar uzviju un viena sitiena rezervi, pirms pēdējās kārtas pakāpjoties uz dalītu 58.vietu (+4virs PAR). Turnīra līdere amerikāniete Esther Choe ir vadībā ar -8 zem PAR.

Izšķirošais raunds "El Tigre Golf & Country Club" PAR 73 laukumā būs svētdien, kad "Symetra" tūres posmā noskaidrosies gan laureātes, gan 125 000 dolāru balvu fonda sadalījums.

*Maravilloso - brīnumaini, spoži, pārsteidzoši (spāņu val.)

"Riviera Nayarit Classic" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 29.04.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē