Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Vidzemes pēdās

Februārī jau piekto reizi notika Vidzemes ziemas čempionāts, apliecinot, ka turnīrs ir kļuvis par stabilu un nopietnu tradīciju, kas varētu iegūt plašākas ģeogrāfiskās robežas. Latvijas Golfa federācija konceptuāli atbalsta ieceri nākamgad siltajās zemēs sarīkot valsts mēroga turnīru, taču par precīzu lietu kārtību vēl jāvienojas.

LGF biedru pārstāvji trešdien kopsapulcē atzinīgi novērtēja vidzemnieku līdz šim paveikto un viņu apgūtās iestrādes ziemas čempionāta rīkošanā. Tādēļ dominējošais viedoklis ir Latvijas turnīra organizatoriskos pamatus atstāt līdzšinējo rīkotāju ziņā, bet LGF piesaistītos ar savu papildu devumu.

Par precīzāku kārtību vēl gaidāmas sarunas, taču lielākās bažas ir par to, ka spēlētgribētāju skaits varētu krasi izmainīties brīdī, kad sākotnējā masu eiforija par saulaino nākotni golfa laukumā būs jāapstiprina ar neatsaucamu maksājumu.

Pašreizējā situācijā vēl par agru spriest, kur, ar kādu nosaukumu un kādā formātā risinātos pārorganizētais turnīrs, taču par ticamākajiem galamērķiem uzskata Turciju un Portugāli. Loģiski, ka dalībnieku skaits būs proporcionāls dalības maksai, taču šīgada Vidzemes ziemas čempionāts jau parādīja, ka šāds turnīrs var pulcēt vairāk nekā divus desmitus golferu.

Savu viedokli par aptuveni pieņemamām dalības izmaksām, kas aptuveni četru līdz piecu dienu pasākumā segtu visus nepieciešamos tēriņus (ceļš, uzturēšanās izmaksas, visi green fee), visi ir aicināti paust atbildē uz golfs.lv 'Aktuālo jautājumu'.

Pēdējās izmaiņas , 26.04.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē