Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Par vietu izlasē

Sezonā pirmā kopāsanākšana šonedēļ paredzēta Latvijas junioru izlasei, kura šosezon gatavosies Salienas golfa direktora un pro Edward Charnock pārraudzībā. Puišiem un meitenēm izlasē ir A un B sastāvi, kā arī rezervisti, kuru mērķis būs izkonkurēt kādu no tiem, kas pašlaik ir priekšā.

Pieaugušo valstsvienībā Latvijas Golfa federācija iekļāvusi trīs spēlētājus, kuru meistarības un sportiskās mērķktiecības līmenis nerada jautājumus. Kristai un Mārai Puisītēm, kā arī Kārlim Broderam sezona ir ne tikai Latvijā, bet arī Atlantijas abās pusēs augstskolu komandās.

Junioru izlases sastāvos ir skaidri saskatāms, ka spēles handikaps ir tā mēraukla, pēc kuras robežas lielākoties vilktas. Puišiem A sastāvā vieta rasta Gustavam Jankavam, Robertam Vanagam, Robertam Eihmanim un Harijam Barisam. Savukārt meitenēm pirmais četrinieks ir Linda Dobele, Anna Diāna Švanka, Indra Eniņa un Ieva Čače. Golferēm šosezon jāpacīnās arī par vismaz vienu vakanto vietu valstsvienībā startam rudenī pasaules amatieru komandu čempionātā Turcijā.

Robežas starp sastāviem nav stingri novilktas, un izmaiņas varēs regulāri ieviest pēc treneru ieskatiem, izvērtējot jauno golferu panākumus un attieksmi. Charnock palīgi būs Artūrs Krukovs, Valdis Liepiņš un Dāvis Puksts.

Izlases kopējā darbā piedalīsies A un B sastāvu spēlētāji, kam gluži tāpat kā pieaugušo valstsvienības dalībniekiem ir dota iespēja bez maksas izmantot Salienas un "Ozo Golf Club" treniņlaukumus, kā arī spēlēt laukumā. Ja kādu iemeslu dēļ A vai B sastāva spēlētājs uz treniņu netiks, viņa vietu varēs ieņemt rezerves sastāva golferis, priekšroku dodot zemāka HCP īpašniekam.

Lai pārraudzītu junioru izlases dalībnieku progresu un uzlabotu metodoloģisko darbu, visos sastāvos iekļautie izmantos smartprocoaching.com sistēmu, kur sagatavos treneriem pieejamu informāciju par savu gatavošanos.

Latvijas izlašu sastāvi

Latvijas valstsvienība
Kārlis Broders
Krista Puisīte
Māra Puisīte

Latvijas junioru izlase
Puiši

Meitenes
A sastāvs HCP
A sastāvs HCP
Gustavs Jankavs 3,7
Linda Dobele 2,3
Roberts Vanags 4,4
Anna Diāna Švanka 4,2
Roberts Eihmanis 4,5
Indra Eniņa 5,1
Harijs Bariss 6,1
Ieva Čače 6,5





B sastāvs

B sastāvs
Roberts Bišs 7,0
Dana Zālīte 10,4
Daniels Henilans 8,0
Krista Čače 10,8
Rūdolfs Ķelle 8,8
Alise Burkāne 11,0
Kristaps Tunsts 9,9
Solveiga Sama 13,7





Rezerves sastāvs

Rezerves sastāvs
Edgars Bariss 10,0
Annija Šleitere 15,2
Klāvs Andersons 10,3
Anete Nesaule 16,0
Kristaps Opits 10,7


Ralfs Hlibovs 13,4


Aksels Uškāns 13,7


Hugo Uškāns 14,2


Pēdējās izmaiņas , 24.04.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē