Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Ceturtdaļa gatava

Solīdos tempos turpinās dalībnieku pieteikšanās 1.Latvijas Ziemas „Open”, kas janvāra vidū notiks Spānijas dienvidu krastā. Latvijas golfā nemaz nav tik daudz lietu, uz ko vēl varētu attiekties apzīmējums „pirmais”, tādēļ Ziemas „Open” dalībnieki gribot negribot iekļūs vēsturē, nemaz nerunājot par uzvarētāju. Lai gan pieteikties var vēl vairāk nekā mēnesi, ceturtā daļa vietu jau ir aizņemtas.

 

Ieskaitot pārlidojumus, Ziemas „Open” dalībniekam jārēķinās ar laiku no 12. līdz 17.janvārim. Uz vietas Spānijā visa darbība ir paredzēta no 13. līdz 16.janvārim. Vēl skolas grāmatās pieminētajā 13.datumā „El Paraiso” laukumā būs treniņu kārta, bet sacensības sitienu spēles formātā notiks divas nākamās dienas.

 

Kad vietu sadalījums jau būs noskaidrots, viena diena – 16.janvāris - Costa del Sol tiks veltīta tam, lai redzētu arī ko vairāk par golfa laukumu, kā arī atcerētos Andalūzijā piedzīvoto gala pasākumā.

 

Atvēlot pasākuma rīkotājiem 805 latus, viss ceļojums būs pilnā pansijā – no aviobiļetēm, lidostu transfēriem un viesnīcai līdz green fee un spāņu virtuvei. Vienīgi par vēlmi kalt stratēģiskos plānus vienai personai paredzētā viesnīcas numurā jāpiemaksā 105 lati.

 

Teorētiski nav izslēgta iespēja, ka kāds spēlēšanai varētu pieteikties arī decembrī, taču garantijas tam nav nekādas, jo lidmašīnas biļešu un tee-times rezervēšana mēdz kļūt jo piņķerīgāka, jo mazāk laika paliek rīkotāju rīcībā. Kā jau vēstīts, turnīrs ir iecerēts 60 golferiem.

 

Dalībnieku reģistrēšana turpinās tūrisma aģentūrā „Balta” Rīgā , Torņu ielā 4 , 1C-102 (Jēkaba kazarmas) lena@baltatour.lv vai pa tālruni 7216444.

Pēdējās izmaiņas , 19.10.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē