Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Vidzemnieki līderos (2)

Īpaši veiksmīga "Viasat Golf" kausu izcīņa sestdien "Ozo Golf Club" laukumā izvērtās vidzemniekiem - spēcīgākajā handikapu grupā kungiem uzvarēja Gatis Birkavs, apsteigdams tuvāko sāncensi Aināru Poču, bet otrajā grupā labākais bija Jānis Ciaguns. Dāmām pirmo vietu ieguva Ginta Ozoliņa.

Īpaši aktīvi turnīram bija pieteikušies kungi HCP 0-15 grupā, kur sacentās vairāk nekā puse sacensību dalībnieku. Prāva daļa lielāku HCP īpašnieku vēl, acīmredzot, pieslīpē meistarību treniņos, savukārt dāmu pārstāvība, cerams, pieaugs ar katru saules uzsildīto Celsija grādu.

Uzvarētāja torti Birkavs nodrošināja ar 40 stableford punktiem, bet pārējo godalgoto vietu sadalījumu noteica pēc papildu rādītājiem. Trīs golferi finišēja ar 39 punktiem, un izšķiroša bija prasme gūt vairāk punktu tuvāk sacensību noslēgumam. Veiksmīgākais bija Počs, trešo vietu ieņēma Andris Bariss, bet soli aiz laureātiem palika dienas labāko rezultātu sitienu spēlē (74) sasniegušais Roberts Eihmanis.

Kungiem otrajā HCP grupā pa 40 punktiem iekrāja Ciaguns un Juris Jonaitis, kuri pēc jau iepriekš minētās sistēmas tika ierindoti attiecīgi pirmajā un otrajā vietā.

Dāmām Ozoliņa nospēlēja labāk par savu handikapu, un 37 punkti deva minimālu, bet izšķirošu pārsvaru pār Ingrīdu Pīlādzi. Labāko trijnieku noslēdza Ineta Krodere-Imša, tāpat kā pārējie laureāti nopelnot īpaši turnīra tematikai atbilstoši noformētu torti.

Katrs turnīra dalībnieks saņēma arī "Viasat Golf" viesmīlības paku, bet "Ozo Golf Club" tika pie solījuma, ka nākamgad "US Masters" būs redzams arī Latvijā - vismaz vienā golfa klubā pie Ķīšezera pavisam noteikti.

Pēc nedēļas "Ozo" laukumā golferus pulcēs "Mandatum Life" PAR diena.

Savukārt svētdien Salienā sezonas atklāšanas turnīrā labāko rezultātu komandu cīņā sasniedza Edward Charnock un Gints Zeltiņš, pēc papildu rādītājiem apsteidzot juniorus Robertu Eihmani un Rūdolfu Ķelli. Einārs un Sandra Medņi bija trešie, turpretim golfa laukumā atgriezies Mikus Gavars duetā ar Salienas pro Valdi Liepiņu ierindojās 4.vietā 17 komandu konkurencē.

Pēdējās izmaiņas , 22.04.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē