Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Aiz līderu trio

ASV studentu sporta (NCAA) "Southland" konferences čempionātā Krista Puisīte trešdien Teksasā izcīnīja 4.vietu, savukārt Māra Puisīte "Vaaler Creek Golf Club" laukumā pakāpās uz dalītu 18.vietu. Komandu cīņā Teksasas valsts universitātei pēdējā raundā neizdevās apsteigt līderes UTSA golferes, tādējādi ierindojoties 2.vietā.

Pēdējā raundā Kristas rezultāts bija +2 virs PAR jeb 74 sitieni, un trīs dienu summā nospēlēts ar +7 virs PAR. Rezultāts krietni labāks nekā konferences čempionātā pērn (+14 un dalīta 10.vieta), savukārt studentes debijas sezonā 2010.gadā Krista šādā turnīrā ar +6 dalīja 2.vietu.

Pirmās divas vietas ieņēma UTSA golferes, labākā no kurām bija Shannon Jungman ar +1 virs PAR. Krista Teksasas valsts universitātes komandā bija otrā labākā spēlētāja aiz 3.vietu ieguvušās Gabby de Reuck, kam zaudēja vienu sitienu.

Atšķirībā no pirmajām divām turnīra dienām Kristai trešajā raundā sarežģītāks bija sākums, pēc astoņām bedrītēm nonākot +3 pret laukumu. Toties turpinājumā izdevās situāciju vērst par labu, un otro deviņnieku nospēlēt ar -1 zem PAR.

Māra pēdējā kārtā nospēlēja ar +7, un summā viņas rezultāts +22 virs PAR ļāva iegūt vietu otrā desmita beigās.

Komandu cīņā pirms pēdējās sacensību dienas Teksasas valsts universitātes "Bobcats" meitenes no UTSA atpalika par diviem sitieniem. Pēdējā kārtā savu pārākumu tomēr pierādīja UTSA, palielinot savu pārsvaru vēl par trim sitieniem, un uzvarot otro gadu pēc kārtas.

Vai "Bobcats" iegūs tiesības spēlēt NCAA reģionālajā čempionātā, kur vieta ir garantēta konferences čempionēm, būs atkarīgs no rīkotāju lēmuma. Rangā šosezon iegūtā 45.vieta ļauj Teksasas valsts universitātes meitenēm cerēt, ka studentu sezona vēl nav galā.

NCAA "Southland" konferences čempionāta rezultāti

Komandu

Individuāli

Pēdējās izmaiņas , 19.04.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē