Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Arvien T5

ASV studentu sporta (NCAA) "Southland" konferences čempionātā Kristai Puisītei otrdien Teksasā neizdevās uzlabot pozīcijas individuālajā ieskaitē, toties komandu cīņā Teksasas valsts universitātes golferes cieši pietuvojās līderēm un uzlaboja izredzes izcīnīt pirmo vietu. Individuāli Krista pirms pēdēja raunda dala 5.vietu, bet Māra Puisīte pakāpās uz dalītu 22.vietu.

Līdzīgi kā pirmajā kārtā, Kristai raunda sākums bija veiksmīgs, pirmo deviņnieku noslēdzot ar -2 zem PAR. Savukārt pēc 10.bedrītes spēle aizgāja bugiju sliedēs, un sešas no septiņām nākamajām bedrītēm tika izspēlētas ar vienu sitienu virs PAR. Raunda summā 76 sitieni jeb +4 virs PAR, bet pēc divām kārtām +5 virs PAR, no līderes Shannon Jungman atpaliekot sešus sitienus.

Sacensību otrajā dienā "Vaaler Creek Golf Club" laukumā krietni veiksmīgāk nekā čempionāta sākumā spēlēja Māra Puisīte. Tāpat kā vecākā māsa nospēlējusi ar 76 sitieniem, divu dienu summā Māra panāca rezultātu +15 virs PAR.

Komandai kopumā veiksmīgā dienā Kristas un Māras 76 sitieni Teksasas valsts universitātes pieciniekā bija lielākais rezultāts.

Komandu cīņā Teksasas valsts universitāte saglabā labas izredzes uz uzvaru - "Bobcats" meitenes no līderēm UTSA golferēm atpaliek par diviem sitieniem, un visu izšķirs pēdējais raunds.

NCAA "Southland" konferences čempionāta rezultāti

Komandu

Individuāli

Pēdējās izmaiņas , 18.04.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē