Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Startā T5

Krista Puisīte pēc pirmās kārtas Teksasā dala 5.vietu NCAA "Southland" konferences čempionātā, taču saglabājot labas izredzes pacīnīties par uzvaru. Komandu ieskaitē Teksasas valsts universitāte pēc pirmdien aizvadītā pirmā raunda ieņem 2.vietu, un "Bobcats" meitenēm būs jāpacenšas, lai apliecinātu konferences favorītu lomu.

Diena "Vaaler Creek Golf Club" Kristai sākās un turpinājās veiksmīgi līdz 17.bedrītes tee, kad ar pieciem bērdijiem un trim bugijiem bija nodrošināts -2 zem PAR. Galotne ar divkāršu bugiju un bugiju rezultātu pavērsa uz +1 virs PAR, tomēr līderu atrāviens nepārsniedz trīs sitienus. Vadībā ar -2 zem PAR ir Shannon Jungman un Malin Senneryd.

Māra Puisīte pēc pirmā raunda ar +11 virs PAR dala 28.vietu 40 dalībnieču konkurencē.

Līdz čempionāta noslēgumam otrdien un trešdien jāizspēlē vēl pa 18 bedrītēm, un komandu ieskaitē Teksasas valsts universitātei jāatspēlē 11 sitienu deficīts līderēm UTSA golferēm. Konferences čempionātā "Bobcats" meitenes nav uzvarējušas kopš 2010.gada.

Reitingi vienmēr ir relatīvi, taču palīdz gūt skaidrāku ieskatu par potenciālo spēku samēru. Komandu rangā "Bobcats" golferes ir konferences līderes, savukārt individuāli Krista ir otrā.

NCAA "Southland" konferences čempionāta rezultāti

Komandu

Individuāli

Pēdējās izmaiņas , 17.04.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē