Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

"Viasat Golf" kauss un sezonas atklāšana (3)

Nedēļas nogalē sacensību sezonas būs jau pieņēmusies spēkā, jo turnīri ieplānoti gan "Ozo Golf Club", gan Salienā. "Ozo" golferi trijās ieskaites grupās sestdien cīnīsies par "Viasat Golf" kausu, bet Salienā svētdien ieplānots sezonas atklāšanas turnīrs, kas iepriekš par nedēļu tika pārcelts vēlā pavasara dēļ.

"Viasat Golf" kausa izcīņa jau otro gadu pēc kārtas ir viens no "Ozo" pavasara turnīriem, kur balvas amatieru konkurencē atsevišķās grupās stableford spēlē sadalīs HCP 0-15 un HCP 16-36 kungi, kā arī dāmas. Pērn labākos panākumus turnīrā guva Igors Pedo, Sergejs Rusaks un Ineta Krodere-Imša, kam paveras iespēja pacīnīties par uzvaru otro gadu pēc kārtas.

Salienas sezonas atklāšanas turnīrā būs komandu HCP neto scramble spēle. Nolikums paredz, ka komandas handikapu veidos 25% no abu spēlētāju HCP summas. Spēlētāji, kas nav Salienas kluba biedri, turnīrā var rēķināties ar 50% atlaidi green fee.

Vietējā mikroklimata dēļ sezona tradicionāli vēlāk sākas "Viesturos", kur vēl notiek gatavošanās, un arī informācija par lietu kārtību Jaunmārupes pusē ir gaidāma laika gaitā.

Viasat Golf Cup 2012

(19.04. precizēts punkts 4.4.)

21. aprīlis – plkst. 8:00, Ozo Golf Club

1. Vadība
Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja.

2. Laiks un vieta
Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2012. gada 21. aprīlī. Sākums plkst. 8:00 no 1. un 10. bedrītes saskaņā ar izlozi.

3. Dalībnieki
3.1 Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē.
3.2 Spēlētājiem HCP kartes obligātas.
3.3 Spēlētāji ar 2012. gada LGF izsniegtajām HCP kartēm iegūst LGF reitinga punktus.
3.4 Kopējais dalībnieku skaits ne vairāk par 100 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa).

4. Sacensību formāts un noteikumi
4.1 Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Golf Club vietējiem noteikumiem.
4.2. Sacensību dalībnieki spēlē atbilstoši sava HCP līmeņa grupā pēc sacensību organizatoru norādītajiem spēles laikiem (tee-times). Ja spēlētājam ir mainījies HCP, par to jāinformē sacensību organizatori pirms sacensību sākuma.
4.3. Sacensību formāts - Stableford punktu spēle. Sacensības notiek 3 handikapa grupās, piedalās amatieri:
1.grupa – kungi (HCP 0 – 15)
2.grupa – kungi (HCP 16 – 36)
3.grupa – dāmas.
4.4. Sievietes un juniori līdz 12 gadiem spēlē no sarkanajām izsitienu vietām. Pārējie – no dzeltenajām izsitienu vietām. 
4.5. Pēc sacensībām spēlētājs savu spēles karti nodod sacensību komitejai kluba recepcijā (rezultātu apkopošanai).
4.6. Tiek piemērota Slope sistēma.

5. Vietu dalīšana:
5.1. Katrā grupā uzvar tas spēlētājs, kurš savāc visvairāk stableford punktu. Apbalvoti tiek katras grupas pirmie trīs vietu ieguvēji. Grupas uzvarētājs saņem Viasat Golf kausu.
5.2. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, uzvarētājs tiek noteikts pēc stableford punktu summas laukuma pēdējās deviņās bedrītēs (no 10 – 18). Ja summas ir vienādas, tiek ņemtas vērā laukuma pēdējās sešas bedrītes (13 – 18). Ja arī tur summas sakrīt – pēdējās trīs (16 – 18). Atkārtoti vienāda rezultāta gadījumā – punktu skaits pēdējā bedrītē (18). Ja uzvarētāju arī pēc tam nevar noteikt, tiek atkārtoti izspēlēta 18. bedrīte pēc „pēkšņās nāves” principa.
5.3. Bumbiņu marķēšana obligāta.

6. Pieteikšanās un izloze
6.1. Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2012. gada 19. aprīlim plkst. 15:00 Ozo Golfa kluba recepcijā, pa e-pastu ozogolf@apollo.lv , vai pa tālr. 67394399
6.2. Izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2012. gada 19. aprīlī plkst. 17:00

7. Starta laiki
Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. Spēlētāji starta vietu kārtību drīkst mainīt tikai ar turnīra rīkotāju atļauju, neievērojot šo nosacījumu, spēlētājs sacensībās piedalās ārpus konkurences.

8. Dalības maksa
8.1. Kluba biedriem, RGS audzēkņiem, sezonas karšu īpašniekiem un junioru izlasei – Ls 15.
8.4. Pārējiem – green fee + Ls 15,-

Ozo Golf Club sacensību komiteja

SALIENA GOLF COURSE SEZONAS ATKLĀŠANAS TURNĪRS 2012

SACENSĪBU NOLIKUMS

1. LAIKS UN VIETA

Sacensības notiiks Saliena Golf Course Jūrmalas laukumā 22. aprīlī

2. VADĪBA

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Saliena Golf Course un Salienas Golfa kluba sacensību orgkomiteja. Sacensību galvenais tiesnesis Edward Charnock.

3. DALĪBNIEKI

Maksimālais spēlētāju skaits 88 dalībnieki. 2012. gada HCP kartes obligātas.

4. SACENSĪBU NOTEIKUMI

Sacensības notek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā  St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Salienas Golfa kompleksa vietējiem noteikumiem.

5. SACENSĪBU FORMĀTS

Komandu sacensība Ambrose Scramble, 18 bedres. Komandā 2 spēlētāji, komandas HCP ir 25% no abu spēlētāju HCP summas. Abi komandas spēlētāji izsit pirmo sitienu, izvēlas labāko sitienu un abi spēlētāji atkal sit no vienas vietas. Izvēlas labāko otro sitienu un atkal abi spēlētāji sit no vienas vietas, līdz bumba tiek iespēlēta bedrītē. Spēles laikā ir jāizvēlas vismaz 6 katra spēlētāja pirmie izsitieni. Ja vairākas komandas dala pirmo, otro vai trešo vietu, uzvarētājs un vietu sadalījums tiek noskaidrots pēc zemākā HCP, ja arī tas sakrīt, tad pēc pierakstu kartiņas.

6. PIETEIKŠANĀS UN IZLOZE

Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 19/04/2012 plkst., 19:30 Salienas Golfa kompleksa recepcijā, nosūtot informāciju uz e-pastu: golf@salienagolfcourse.com vai pa tālruni +371 6716 0300.

7. STARTA LAIKI

9:40 Kluba Kapteiņa sezonas pirmais sitiens no Jūrmalas laukuma 1. bedrītes. Starts vienlaicīgi no visām izsitiena vietām plkst. 10:00

8. DALĪBAS MAKSA

Sacensību dalības maksa Ls 15.- dalības maksā iekļautas pusdienas kafejnīcā ‘Orchard’ pēc sacensību izspēles. Dalības maksā nav iekļauta maksa par spēli (green fee), spēlētājiem kuriem tiek piemērota šī maksa tiks piešķirta 50% atlaide.

9. APBALVOŠANA

Saliena Golf Course kafejnīcā ‘Orchard’ ap plkst. 16:00

Pēdējās izmaiņas , 18.04.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē