Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Laura otrajā desmitā

"SunCoast Ladies Series" profesionāļu turnīrā Floridā ceturtdien trīs raundu summā Laura Jansone dalīja 20.vietu, pirmo reizi sezonā aizsniedzoties līdz vietai otrajā desmitā. "Falcons Fire Golf Club" laukumā turklāt pirmo reizi šosezon Laurai sacensībās izdevās kādu raundu sacensībās nospēlēt zem PAR.

Trīs dienu summā Lauras rezultāts bija +4 virs PAR, kas arī ir šopavasar labākais rādītājs. Pēc pirmā raunda 74 sitieniem (+2 virs PAR) trešdien sekoja -2 zem PAR, kas ļāva pakāpties no 28. uz 19.vietu, bet pēdējā raundā ar 76 sitieniem (+4 virs PAR) viena pozīcija tika zaudēta.

Nepārspēta ar -16 zem PAR palika zviedriete Maria Hjorth, kuras karjerā ir vairākas uzvaras LPGA un Dāmu Eiropas tūres sacensībās, kā arī četras reizes viņa pārstāvējusi Eiropu Solheim kausa izcīņā. Hjorth turnīrā nebija vienīgā, kam spēlēšana LPGA tūrē ir ierasta lieta,- 10.vietu dalīja ASV golfere Kris Tamulis (-2).

Hjorth par uzvaru saņēma 2100 dolāru naudas balvu, bet mazākas prēmijas tika citām pirmā desmitnieka golferēm. Startēja 44 dalībnieces.

"SunCoast Ladies Series" turnīra rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 13.04.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē