Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Baltās lieldienas

Mēneša vidū ieplānotos sezonas atklāšanas turnīrus vēl nekas neapdraud, taču spītīgais sals tikai apņēmīgākajiem golferiem nemazina optimismu par iespējām spēlēt jau šajā nedēļas nogalē. Laika prognozes Lieldienām pagaidām vairāk varētu iepriecināt slēpotājus un zemledus makšķerniekus.

Paredzams, ka šonedēļ Latvijā būs auksts laiks, katru nakti gaidāms sals un aukstums neatkāpsies arī Lieldienu brīvdienās. Naktī uz trešdienu zem skaidrām debesīm un bezvējā gaisa temperatūra vietām var pazemināties līdz pat -10 grādiem.

Gaidāms, ka ceturtdiena būs sausa un saulaina, naktī atkal piesals, dažviet iespējami -9 grādi, bet dienas gaitā pavasara saule gaisu sasildīs līdz +3..+8 grādiem. Pēc pašreizējām prognozēm Lieldienu brīvdienās brīžiem gaidāmi nokrišņi, tostarp sniegs, tomēr biežāk spīdēs saule. Gaisa temperatūra būtiski nemainīsies - naktīs gaidāms sals, dienās temperatūra pakāpsies dažus grādus virs nulles.

Līdz sezonas atklāšanas turnīriem laika gan vēl ir pietiekami, lai pavasaris pret golferiem atmaigtu. "Ozo Golf Club" sacensību sezonu atklās 14.aprīlī ar pāru scramble spēli, bet dienu vēlāk turnīrs paredzēts Salienā.

Pēdējās izmaiņas , 03.04.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē