Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Woods traumas dēļ nonāk ārstu rokās

Ahila cīpslas savainojuma dēļ Tiger Woods svētdien Floridā izstājās WGC-Cadillac Championship turnīrā, raisot šaubas, vai viņš aprīlī būs nopietns konkurents citiem "US Masters" favorītiem. Woods pēdējā raunda izspēlē kliboja, līdz nolēma pēc sitiena no 12.bedrītes tee no cīņas turpināšanas atteikties.

Izstāšanās brīdī Woods rezultāts raundā bija +3 virs PAR, un viņš vairs nepretendēja uz uzvaru.

Jau iesildoties Woods jutis stīvumu kreisās kājas Ahila cīpslā, un spēles laikā kļuvis tikai sliktāk. Woods pastāstīja, ka iepriekšējos gados varbūt būtu turpinājis spēlēt arī klibs, taču šoreiz nav saskatījis nepieciešamību to darīt.

"Blue Monster" laukuma autostāvvietu Woods pameta, pats stūrējot melnu "Mercedes". Nedēļas pirmajā pusē Woods ieplānojis konsultācijas pie ārstiem, tādēļ pagaidām nav zināms, cik nopietna ir trauma, un cik būtiski tā ir saistīta ar iepriekšējiem savainojumiem, kuru dēļ viņa ceļgalu operēja četras reizes.

Jaunākā trauma Woods dzīvi sarežģīja īsi pēc tam, kad šķita, ka bijušais pasaules ranga līderis atgūst savu labāko formu. Uz Woods drīzu atgriešanos cer arī pašreizējais reitinga pirmais numurs Rory McIlroy, kurš ar nepacietību gaidīs cīņu pret sāncensi "US Masters" turnīrā.

Par WGC-Cadillac Championship uzvarētāju kļuva anglis Justin Rose, četru raundu summā nospēlējot ar -16 zem PAR, un par vienu sitienu apsteidzot amerikāni Bubba Watson. McIlroy finišēja trešais ar -14 zem PAR.

WGC-Cadillac Championship rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 12.03.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē