Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Krista zibeņo

Pēc mērenāka sākuma Krista Puisīte svētdien "Claud Jacobs Challenge" otrajā kārtā nospēlēja mīnusos pret laukumu, un summā ar +3 virs PAR kļuva par ASV studentu sporta (NCAA) turnīra līderi. Gada pirmās sacensības Teksasas valsts universitātes golferēm beigsies pirmdien pēc atlikušās pēdējās kārtas.

"Victoria Country Club" laukumā Krista pēc ziemas pauzes startēja ar 77 sitienu rezultātu (+5 virs PAR) pirmajā kārtā. Bērdiji rokā nedevās, un pieci bugiji rezultātu pagrieza vairāk plusu virzienā. Tobrīd tas deva dalītu astoto vietu.

Toties otrajā raundā izdevās atrast īsto atslēdziņu bērdiju lādītei - piecas bedrītes izspēlētas zem PAR, turklāt otro deviņnieku iesākot ar trīs bērdiju sēriju. Pēc 12.bedrītes raundā bija jau -4 un, lai arī beigas nedaudz pavilka uz leju, raunds noslēgts ar -2 zem PAR.

Uzreiz aiz TOP 10 turas Māra Puisīte ar +10 virs PAR. Mārai pirmajās divās kārtās 76 (+4) un 78 (+6) sitieni. Uz viļņa Māra bija pirmās kārtas beigās, kad ar trīs bērdiju virkni izdevās ievērojami sadeldēt iepriekš uzkrātos plusus. Jāmēģina to atkārtot arī pēdējā raundā, jo pirmais piecinieks nav neaizsniedzams.

Rezultātu tabula pēc pirmās dienas gan ir nedaudz nosacīta, jo dažas spēlētājas nepaspēja otrajā kārtā izspēlēt visas 18 bedrītes, taču vietu kārtība kājām gaisā neapgriezīsies arī pēc otrās kārtas pilna noslēguma. Teksasas valsts universitātes "Bobcats" komandai ir labas iespējas savu viesmīlību kā turnīra rīkotājām parādīt savādāk, bet uzvaras paturēt sev gan komandu, gan individuālajā vērtējumā.

"Claud Jacobs Challenge" rezultāti

KOMANDU

INDIVIDUĀLI

Pēdējās izmaiņas , 20.02.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē