Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Jauns vārds senām vērtībām

Saglabājot iepriekš noteikto "Futures" tūres būtību, šogad LPGA fārmtūre startē ar jaunu sponsora vārdu. "Symetra" tūrē golferes tāpat kā pērn cīnīsies par vietu tuvāk saulei, lai stiprinātu izredzes iekļūt pasaulē spēcīgākajā līgā. Būtiski, ka izredzes piedalīties šajā cīņā ir arī Laurai Jansonei.

"Symetra" tūrē 2012.gada sezonā būs 16 turnīri 12 ASV štatos un Meksikā, dalībniecēm kopumā cīnoties par aptuveni 1,8 miljonu dolāru balvu fondu. Palikusi spēkā sistēma, ka veiksmīgākās ieskaites dolāru krājējas iegūs tiesības nākamgad spēlēt LPGA tūrē. Kārotās ceļazīmes gada izskaņā saņems 10 labākās dalībnieces.

Lauras iegūtā kategorija šogad nav tik augsta kā pērn, tādēļ pagaidām vēl priekšlaicīgi minēt, cik turnīros startēs Latvijas vienīgā profesionālā spēlētāja. "Symetra" tūrē sezona ilgs no marta vidus līdz septembra beigām, un gan jau būs iespējas iekļūt spēlētāju skaitā. 

"Symetra" tūres organizatori uzsver, ka viņu mērķis ir noorganizēt interesantu sezonu, kur katrs turnīrs ir viens solis garajā ceļā uz dāmu profesionālā golfa Olimpu. Pirmās ceļasomas izpakos "Florida's Natural Charity Classic" dalībnieces - turnīrs Floridā sāksies jau pēc mēneša 19.martā.

"Symetra" tūres KALENDĀRS

Pēdējās izmaiņas , 16.02.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē