Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Sals un ziemas grīni

Pirmās salnas šoruden „Viesturos” ir izpalikušas, jo sals pieteicies uzreiz, un bez liekas tielēšanās - otrdien mīnusu stindzinātā zeme atlaidās tikai īsi pirms pusdienlaika. Tādēļ arī turpmāk katram spēlēt gribētājam, pirms doties uz auto, labāk atsaukt atmiņā dabas zinībās mācīto, vai vismaz sazvanīt „Viesturu” pro shop situācijas noskaidrošanai.

 

Ja pavēsais laiks nespēj atdzesēt vēlmi spēlēt golfu, vēl jāņem vērā, ka „Viesturos” tiek veikti nozīmīgi laukuma uzlabošanas darbi. Grīniem ir veikta aerācija, jeb, vienkāršāk sakot, tie ir sabakstīti un sakaisīti ar smiltīm.

 

Līdz ar to arī tad, kad spēlēšana ir iespējama laika apstākļu dēļ, klasiskie grīni nav pieejami, un tiek izmantoti ziemas grīni. Kā jau vienmēr, spēle laukumā ar ziemas grīniem nozīmē par 50 procentiem mazāku green fee.

 

Kāda būs notikumu gaita laukuma apkopē turpmāk, būs atkarīgs no tiem pašiem laika apstākļiem, saka „Viesturu” grīnkīpers Artūrs Ozoliņš. Ja silti rudenīgu dienu vairs nebūs, pret visām sērgām spēcīgāki palikušie vasaras grīni, iespējams, spēlētājus sagaidīs tikai nākamajā sezonā.

 

Pēdējās izmaiņas , 25.10.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē