Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Tiger pret vēdera puteriem

Noteikumos būtu iekļaujams punkts, ka puterim ir jābūt īsākajai nūjai somā, uzskata Tiger Woods, kam garo vēdera puteru lietošana nešķiet pieļaujams risinājums. Jaunajā noteikumu redakcijā Woods ierosme gan nav guvusi atsaucību, bet konkurenti ar iespēju izmantot vēl vienu atbalsta punktu tikmēr gūst panākumus.

Vairākiem PGA tūres jaunajiem talantiem, piemēram, Webb Simpson un Keegan Bradley vēdera puteris ir palīdzējis kāpt augšup pa veiksmīgas karjeras kāpnēm. Pērn Bradley kļuva par PGA čempionāta uzvarētāju, bet Simpson nedēļu vēlāk palika nepārspēts "Wyndham" čempionātā.

Uzvaras ar garajiem puteriem izcīnīja arī Bill Haas un Adam Scott, taču Woods ir pārliecināts, ka nūja, kas sitiena laikā tiek piespiesta pie ķermeņa vidus, būtu jāaizliedz.

Pirms starta Peblbīčas turnīrā Woods pastāstīja, ka uzskata sevi par tradicionālistu, un ir atbalstījis iniciatīvu par aizliegumu jebkādām nūjām, kas kā svārsts tiktu piespiests pie ķermeņa.

Woods uzskata, ka puterim jābūt īsākajai nūjai somā, vai vienlīdz garam ar īsāko nūju, kas nav puteris. Viņš iesaka, ja nepieciešams, puterus pirms turnīriem izmērīt.

Pēdējās izmaiņas , 10.02.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē