Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Mammai jāklausa

Lamāšanās nevienam nav palīdzējusi kļūt par pasaules klases golferi, un Lee Westwood pēc mēles paslīdēšanas uzskatīja par labāku paklausīt mammas padomam un atvainoties par necitējamu leksiku Kataras "Masters" turnīrā. Turnīrā 12.vietu dalījušais brits nebija rēķinājies ar mūsdienu televīzijas iespējām, kas viņa tirādi vienā mirklī izplatīja pasaulē.

Westwood Kataras "Masters" dalīja 12.vietu, bet lielāku uzmanību piesaistīja 38 gadus vecā golfera izteicieni pēdējā raundā uz 16.bedrītes tee. Westwood atzina, ka pēc turnīra pirmā persona, kas viņam pazvanīja, bija mamma, mudinot dēlu atvainoties par nelāgo izrunāšanos.

Pēc sarunas ar māti Westwood savā "Twitter" vietnē uzreiz publicēja atvainošanos. "Atvainojos par lamāšanos uz 16.tee. Es izmazgāšu sev muti," pavēstīja golferis.

Neveiklo situāciju Westwood skaidroja tādējādi, ka nebija gaidījis televīzijas sekošanu spēlētājam, kas tobrīd bija tālu no uzvaras pretendentiem. Turklāt TV mikrofonu jutība krietni pārsniedza Westwood gaidīto.

Westwood uzskata, ka sezonas sākumā viņam ir par daudz bugiju, lai gan vietas otrajā desmitā sezonas pirmajos turnīros nebūtu uzskatāmas par neveiksmēm.

Pēdējās izmaiņas , 08.02.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē