Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Vidzemnieku odisejas

Silta Vidusjūras saule, zaļš fērveju klājiens un patīkamā apziņa, ka vismaz uz brīdi izdevies apvest ap stūri gadalaiku noteikto kārtību... Cerams, tas viss gaida arī Vidzemes ziemas čempionāta dalībniekus, bet ceļojums uz Turciju Latvijas golferiem izvērtās krietni dēkaināks, nekā viņi būtu vēlējušies. Viens no organizatoriem Ainārs Počs stāsta vairāk.

Lūk, kā izvērtās ceļojums 5.Vidzemes ziemas čempionāta dalībniekiem:  

Plānojām izbraukt 30.janvārī! Ieradāmies lidostā, kur uzzinājām, ka reiss ir atcelts vispār, jo Stambulā esot dabas stihija - sniegs 30-50 cm biezumā. Meklējot dažādus variantus (Diseldorfa, Maskava, Berlīne un citas lidostas, no kurām varētu aizlidot uz Antāliju) vienojamies visi atgriezties Rīgas lidostā trešdien, lai mēģinātu vēlreiz. Paldies "Spy Golf", kuri operatīvi pārlika viesnīcu par divām dienām uz priekšu.

Ierodamies kārtējo reizi lidostā, tikai nu jau trešdien, uzzinām, ka lidmašīna it kā gaida izlidošanu. Un tad sākās, ik pa pusstundai tika atlikts reiss līdz pat vakara plkst. 22.00, kad beidzot tikām lidmašīnā. Tas gan, izrādās, neko nenozīmē, jo paziņoja, ka gaidīs atļauju no Stambulas.  

Beidzot īsi pirms plkst.12 tomēr lidmašīna sāk kustēties un arī paceļas gaisā. Plkst.3.00 naktī ielidojām Stambulā, kur ar lielu gaidīšanu mūs iečeko reisā uz Antāliju plkst. 13.30. Ar draudiem un lūgšanos tiekam VIP zonā, kur varējām arī nedaudz pasnaust un ieēst brokastis. Gaidām ar cerībām savu reisu!  

Ap plkst. 12.30 parādās pirmais paziņojums par reisa atlikšanu uz 20 minūtēm, saprotam, ka vēl nekas nav beidzies! Sekoja vēl 20 un vēlreiz 20 minūtes. Beidzot tomēr iedegās zaļā krāsa, doties uz izeju! Nosēdējām stundu lidmašīnā un beidzot plkst. 15.32 atraujamies no Stambulas lidostas skrejceļa!  

Pirms pieciem esam ilgotajā Antālijā, tālāk gan viss notiek stipri gludāk, bagāža, par brīnumu, atrodas visa, autobuss gaida un viesnīca atvērta! Urā! Rīt (piektdien) pirmais mēģinājums svešajā "Lykia Links" laukumā!

Pēdējās izmaiņas , 03.02.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē