Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Čempions aiz kata

Pirms gada Martin Kaymer ar astoņu sitienu pārsvaru kļuva par Abudabi čempionāta uzvarētāju, bet vēsture neatkārtosies, jo bijušais pasaules ranga līderis piektdien otrā raunda noslēgumā saulainajā "Abu Dhabi Golf Club" laukumā palika aiz kata.

Trijos Abudabi čempionātos uzvarējušais Kaymer piektdien nospēlēja ar 73 sitieniem jeb +1 virs PAR, bet divu dienu summā viņa rezultāts bija +6. Neveiksmēs Kaymer vainoja ripināšanu, un bērdiju iespēju trūkumu.

Kaymer atzina, ka gaidīja daudz vairāk no turnīra, kur iepriekš viņam tik labi veicās. Taču Kaymer ir pārliecināts, ka intensīvie ziemas treniņi viņam sagādās kādu patīkamu brīdi vēlāk sezonas gaitā.

Līderis pēc divām kārtām ar -7 zem PAR ir 22 gadus vecais dānis Thorbjorn Olesen, kuru uzskata par vienu no jaunajām cerībām Eiropas tūrē. Pērn debijas sezonā Olesen trīsreiz finišēja trešais, taču pirmā uzvara vēl jānopelna.

Ar -5 zem PAR 4.vietu dala septiņi golferi, tostarp Rory McIlroy un Tiger Woods. Vienu sitienu līderim zaudē Gareth Maybin un Matteo Manassero.

McIlroy dalītu līderpozīcijas, ja vien noteikumos nebūtu piedzīvojis sev jaunu atklāsmi ar nepatīkamām sekām. McIlroy 9.bedrītē ar roku notrauca smiltis no piegrīna malas, un pēc Luke Donald aizrādījuma kļūmīgajā rīcībā vēlāk vainoja zināšanu un koncentrēšanās trūkumu. Pēc divu soda punktu pieskaitīšanas PAR bedrītes izspēlē viņam pārvērtās par divkāršu bugiju.

Noteikumi atļauj notraukt smiltis no grīna, bet ne ārpus tā, lai cik tuvu grīnam būtu bumbiņa. McIlroy pastāstīja, ka starp viņa bumbiņu un grīnu bija palikuši kādi nepilni divi metri un daudz smilšu.

Abudabi čempionāta rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 27.01.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē