Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ryder sastāvs pirmdienā

Eiropas komandas kapteinis Jose Maria Olazabal savu izvēli darīs zināmu pirmdien, 27.augustā, lai golferi mierīgi uzzinātu savu likteni, un lieki nenervozētu. Komandu nosauks Glenīglsā, Skotijā, pēc "Johnny Walker" čempionāta.

Pirms iepriekšējās Ryder kausa izcīņas 2010.gadā Paul Casey par palikšanu ārpus Eiropas komandas sastāva uzzināja ASV PGA tūres "The Barclays" turnīra 7.bedrītes izspēles laikā. Vēlāk Casey atzina, ka atlikušajā spēles daļā viņam bijis grūti koncentrēties, jo galvā jaukušās dažādas domas.

Olazabal pastāstīja, ka augusta beigās vēl varēs izvērtēt potenciālo kandidātu spēli "The Barclays", un laika starpības dēļ golferiem nebūs jāspicē ausis, lai pēdējā raundā domātu ne tikai par savu spēli, bet arī par Ryder sastāvu. Kapteiņa ziņā būs divu spēlētāju izvēle Eiropas sastāvā.

Pagaidām Olazabal vēl nav izvēlējies arī savu palīgu, sakot, ka tas būtu priekšlaicīgi. Pagājušajā nedēļā Olazabal uz brīdi bija izvirzījies līderpozīcijās "Volvo Golf Champions" turnīrā, taču noliedza, ka varētu spēlēt arī Ryder kausā, lai cik negaidīti veiksmīgi pavērsieni viņam nesekotu.

Ryder kausa ieguvējus Eiropas un ASV cīņā noteiks Amerikā no 25. līdz 30.septembrim "Medinah Country Club" laukumā. Pēdējos sešos no astoņiem turnīriem ir uzvarējuši eiropieši, tostarp dramatiskā izskaņā pēdējā pāra cīņā pirms diviem gadiem Velsā.

Pēdējās izmaiņas , 24.01.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē