Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Golfere Wozniacki

Draugu ietekmē neizbēgami tiek izmēģinātas jaunas lietas, un kā gan tenisa ranga līdere Caroline Wozniacki varētu palikt ārpus golfa, ja viņas draugs ir "US Open" čempions Rory McIlroy. Wozniacki golfā jau guvusi dažas noderīgas atziņas, un dānietes meistarības celšana ir drauga īpaši nolīgta trenera ziņā.

Pēc iekļūšanas "Australian Open" trešajā kārtā, Wozniacki pastāstīja, ka no 22 gadus vecā Rory ir iemācījusies, kā tikt galā ar senāku dienu neveiksmēm, un tas viņai palīdz arī tenisā.

"Vienkārši neko nevar labot jau notikušās lietās," teica Wozniacki. "Ir kārtējais turnīrs, un tajā jāizdara viss iespējamais. Tas arī viss. Lieliski, ja viss izdodas. Ja nē, tad priekšā ir nākamās sacensības," teica tenisiste, kurai vēl ne reizi nav izdevies uzvarēt "Grand Slam" turnīrā.

Wozniacki atzina, ka viņas spēle ir tālu no ideāla ne tikai tenisā, bet arī golfā, kas izrādījies nopietns psiholoģisks pārbaudījums.

"Tas nav tik vienkārši, kā izskatās TV. Tā nav tikai mierīga bumbiņas sišana. Domāju, ka golfā mentālā puse ir vēl būtiskāka nekā tenisā. Viena nepareiza kustība, un bumbiņa aizlido sazin kur kokos. Tas ir grūti," savās golfa atklāsmēs dalījās 21 gadu vecā tenisiste.

Wozniacki jau kādu laiku šad un tad uzspēlē golfu, taču pagaidām spēle viņai izdodas tikai tad, ja nemitīgi kāds atgādina vēzienā svarīgākās lietas. "Līdzko spēlēju viena, iet pa labi, pa kreisi, augšā un lejā. Tad esmu vīlusies, gribas salauzt nūjas un iet mājās," sacīja tenisiste.

Savukārt McIlroy savas draudzenes ietekmē ir ķēries pie tenisa raketes, taču otra lauciņā katrs nemeklē ko vairāk par izklaidi un labu laika pavadīšanu. McIlroy šoreiz Melburnā nav redzams skatītāju tribīnēs, jo Dubaijā gatavojas savam sezonas pirmajam turnīram Abudabi.

Pēdējās izmaiņas , 18.01.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē