Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Akla veiksme nepriecē

Vienā raundā iesisti divi hole in one nebūt īpaši neiepriecēja Jaunzēlandes senioru, kura veikums lielāku sajūsmu izraisīja viņa spēles partneros. Ja raundā nospēlēts ar +14 virs PAR, nav par ko līksmot, uzskata mediju uzmanību izpelnījušais 74 gadus vecais Val Sills.

Pensionētais fermeris pagājušajā nedēļas nogalē "Northern Waiaroa" laukumu izspēlēja ar 86 sitieniem, un bija visai īgns, ka nav spējis pienācīgi koncentrēties spēlei. Veterāna omu neko īpaši neuzlaboja arī fakts, ka 5.bedrītes izspēle viņam beidzās ar vienu sitienu, un nepilnu stundu vēlāk arī 9.bedrītē pietika ar sitienu no tee.

Savu rezultātu Sills nodēvēja par "diezgan bēdīgu". Pirms 10 gadiem viņš iesita karjerā pirmo hole in one, un kopš tā laika nav mainījis uzskatu, ka šāda precizitāte ir veiksmes faktors, nevis meistarības apliecinājums.

"Hole in one ir veiksme, nevis labs golfs," avīzei "New Zealand Herald" teica Sills. "Viņi [spēles partneri] bija lielākā sajūsmā nekā es. Tas nebūt nebija labs raunds. Jau no paša sākuma bija skaidrs, ka neesmu pietiekami koncentrējies," piebilda golferis, kurš nu jau vairāk nekā 60 gadu ir kluba biedrs.

Pēdējās izmaiņas , 17.01.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē