Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

LPGA uzplaukst

Par finanšu situāciju pasaulē eksperti izsaka atšķirīgus viedokļus, taču LPGA tūres dalībnieces var priecāties par acīmredzami pozitīvu tendenci. Jaunajā sezonā tūrē būs 27 turnīri ar 47 miljonu dolāru balvu fondu, kas apliecina labāku laiku atgriešanos.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu tūrē būs četri jauni turnīri Ziemeļamerikā, un kopējais balvu fonds pieaugs par 6,6 miljoniem dolāru. Vēl viens papildu turnīrs Austrālijā būs LPGA sankcionēts.

Tūrē 12 turnīri notiks ārpus ASV, tostarp Āzijā sezonas sākumā un beigās. No 11 turnīriem, par kuru rīkošanu 2011.gadā beidzās līgumi, 10 tika pagarināti. 

LPGA komisārs Mike Whan uzskata, ka progress panākts, pateicoties tūres panākumiem televīzijā un sadarbības partneru skaita pieaugumam.

LPGA sezona sāksies 9.februārī ar tūres atzīto "Australian Open", kas četras dienas risināsies "Royal Melbourne" laukumā. Nākamās divas sacīkstes būs Āzijā, Taizemē un Singapūrā. Savukārt ASV sezona startēs marta vidū ar LPGA Dibinātāju kausa izcīņu Arizonā.

Pirmais no pieciem sezonas "Major" - "Kraft Nabisco" čempionāts - notiks no 29.marta līdz 1.aprīlim. Londonas olimpisko spēļu dēļ vēlāk sāksies "British Open", kas paredzēts no 13. līdz 16.septembrim "Royal Liverpool" laukumā. Sezonas kopsavilkumu varēs izdarīt 18.novembrī Čempionu turnīra noslēgumā.

LPGA tūres 2012.gada kalendārs

Pēdējās izmaiņas , 12.01.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē