Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Finišā T81

Divos laukumos sasniegti divi identiski rezultātu pāri Lauru Jansoni Spānijā ierindoja dalītā 81.vietā Dāmu Eiropas tūres priekškvalifikācijas grupā. No "La Manga" Ziemeļu laukuma Latvijas golfere trešdien šķīrās ar 75 sitienu (+4) rezultātu, bet turnīra summā tika iekrāts +24 virs PAR.

Lai tiktu nākamajā kvalifikācijas posmā, četrās dienās vajadzēja nospēlēt ne sliktāk kā +12 virs PAR, kas 101 dalībnieces konkurencē Lauras pārstāvētajā B grupā izdevās 37 golferēm. Zem PAR grupā finišēja tikai trīs spēlētājas, no kurām ar -11 zem PAR izcēlās angliete Hannah Burke.

Pēdējā raundā Laurai beidzot iekrita viens bērdijs, taču bija arī pieci bugiji. Lai gan par augstākiem mērķiem šoreiz pacīnīties neizdevās, daudz labāk neklājās arī citām Austrumeiropas valstu spēlētājām.

Vienīgi krieviete Marija Verčenova, kurai jau iepriekš bija iespējas tūrē spēlēt augsta līmeņa sacensībās, iekļuva nākamajā kvalifikācijas kārtā, dalot 10.vietu A grupā. Tas ļauj noprast, ka bez ilgstošas nopietnu turnīru pieredzes tikai reta zvaigzne spēj uzreiz spoži mirdzēt, bet citām spēlētājām panākumi jāizcīna ļoti ilgstošā, pacietīgā un darbietilpīgā procesā.

Dažas vietas augstāk par Lauru ierindojās Gaļina Rotmistrova (+22), bet igaunietei Mari Suursalu (+40) A grupā izdevās apsteigt tikai pāris konkurentes. Nākamajā kvalifikācijas kārtā iekļuvušajām spēlētājām izšķirošās cīņas par tūres kartēm būs 90 bedrīšu turnīrā, kas "La Manga" laukumā sāksies svētdien.

Dāmu Eiropas tūres kvalifikācijas skolas rezultāti

A grupa

B grupa

Pēdējās izmaiņas , 11.01.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē