Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Mazliet augstāk

Dāmu Eiropas tūres priekškvalifikācijas otrajā raundā Laura Jansone Spānijā nospēlēja labāk nekā dienu iepriekš, tomēr būtiskam kāpumam rezultātu tabulā ar to bija par maz. Pēc pirmdien iespētā +4 virs PAR vienīgā Latvijas pārstāve profesionālās tūres atlases grupā dala 70.vietu.

Arī otrajā sacensību dienā Laurai neiekrita neviens bērdijs, un "La Manga Golf" Ziemeļu laukumu viņa pameta ar četriem bugijiem. Pēc 75 sitienu rezultāta divu dienu summā ir iekrāts +12, kas varētu aptuveni atbilst kata robežai četru kārtu summā.

Kā vēstīts, vairāk nekā 200 dalībnieces ir sadalītas divās līdzvērtīgās grupās, kas pamīšus spēlē Ziemeļu un Dienvidu laukumos. Līdz ar to otrdien Laura, kura rezultātu tablo vairs nav pierakstīta Laosai, bet tikai Latvijai, atgriezīsies Dienvidu laukumā, kur būs iespēja revanšēties par pirmās kārtas lielākajiem plusiem.

Pēc divām dienām mīnusos pret laukumu abās grupās ir pa piecām spēlētājām. Līderpozīcijas B grupā ar -4 zem PAR dala īriete Martina Gillen un Chrisje de Vries no Nīderlandes. Tikmēr A grupā ar -4 zem PAR vadībā ir ASV golfere Amelia Lewis.

Dāmu Eiropas tūres kvalifikācijas skolas rezultāti

A grupa

B grupa

Pēdējās izmaiņas , 09.01.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē