Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Lielā jautājuma gads

Vērtējot gaidāmo sezonu profesionālajā golfa pasaulē, apskatnieki ir vienisprātis, ka galvenais būs Tiger Woods jautājums. Vai bijušais pasaules ranga līderis atgriezīsies slavas virsotnē, vai kļūs par tūres viduvējību? Woods no sevis gaida labāku spēli, bet lielas uzvaras nesteidz solīt.

Lielāko konkurenci Woods saskata jaunā viļņa golferos, kas nepagurstoši trenējas, un rada arvien lielāku konkurenci. Woods nešaubās, ka pasaules rangā viņa pozīcijas diezgan ātri uzlabosies, tomēr jārēķinās ar ļoti cienījamu konkurenci.

Pirmais starts Woods būs 26.janvārī Abudabi, kur startēs arī pagājušās sezonas izcilākie spēlētāji Luke Donald un Rory McIlroy. Turnīru Abudabi Woods uzskata par ļoti labu atspēriena punktu veiksmīgai turpmākai sezonai.

Intervijā aģentūrai AP Woods teica, ka uzskata Donald un McIlroy par izciliem un talantīgiem golferiem, kas šosezon sarūpēs līdzjutējiem daudz aizraujošu brīžu. Daudzi Woods īsto atgriešanos paredz aprīlī gaidāmajā "US Masters", kur pēdējos divos turnīros viņš dalīja 4.vietu, lai gan ne tuvu nebija labākajā formā.

Gatavojoties sezonai, Woods ir sadziedējis kājas savainojumus, bet sadarbība ar svinga treneri Sean Foley jau dodot augļus. Arī ripināšanā Woods atgūstot kādreizējo pārliecību, un atliek vien visas prasmes savīt kopā, lai gūtu rezultātus sacensībās.

Pēdējās izmaiņas , 05.01.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē