Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Gada sitiens (video)

Aptaujās par gada labāko sitienu šosezon ir viens absolūti izteikts favorīts - Bill Haas prasmei izcili izsist bumbiņu no ūdens praktiski nav konkurentu. Haas meistarstiķis pelnīti guvis atsaucību dažādos gada topos, tostarp PGA tūres televīzijā, taču bija arī citi pretendenti.

Būtiski, ka Haas par sevi atgādināja PGA tūres čempionāta pārspēlē, kur pieveica citu ASV golferi Hunter Mahan, turklāt var uzskatīt, ka sitiens bija teju 10 miljonu dolāru vērtībā. Gandrīz neticamā veidā izglābies pārspēles otrajā bedrītē, Haas nākamajā bedrītē ne tikai guva šogad pirmo uzvaru, bet arī izcīnīja "FedEx" kausa galveno balvu - 10 miljonus dolāru.

PGA tūres čempionāts notika septembrī, bet līdz tam īpaši tika izcelts Bubba Watson sitiens ar draiveri no fērveja Kapalua laukuma 18.bedrītē. Divi sitieni ar draiveri un puts - tāda ir Watson īgla recepte PAR 5 bedrītei.

Apskatu veidotāji bez uzmanības nav atstājuši arī Rory McIlroy sitienu "Masters" turnīra 10.bedrītē un Tiger Woods iespēto "Augusta" laukuma 15.bedrītē. Zemāk aplūkojami arī visu sitienu video.

Bill Haas VIDEO

Bubba Watson VIDEO

Rory McIlroy VIDEO

Tiger Woods VIDEO

Pēdējās izmaiņas , 22.12.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē